2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاب تاب عباسی خدا منو نندازی اگه منو بندازی بغل عباس بندازی😁😂

عباس نمیخادت عزیزم ازت دلخوره

هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
لباست ابیه

پیم میده؟ 

هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔

منم موخام

برا اولین بار میپرسم! ی حس شیشمب بگه لباسم چ رنگیه؟😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عباس چیت میشه؟ رنگ لباست حدس میزنم تیره  احتمالا مشکی

دوسم داره یا نه؟ هنو بهم فک میکنه؟ 

اگه یوقتی فال خواستی من یکیو میشناسم خیلی خوبه کارش بم درخواست بده نگن تبلیغه بت میدم شمارشو

منم یکیو میشناسم فک کنم تو هم اونو میگی

کاش هیچوقت بعضیا رو نمیشناختم!💔
منم موخام برا اولین بار میپرسم! ی حس شیشمب بگه لباسم چ رنگیه؟😒

صورتی یا قرمز 

منم بگو چ رنگیه 

تیره احتمالا مشکی یا طوسی