2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

131 بازدید | 12 پست

خانوما من متاهلم، میخام اگر خدا بخاد ۱-۲ سال دیگ اقدام به بارداری کنم(الان سه ساله ازدواج کردیم) میشه بگید چه رژیم غذایی ای بگیریم که احتمال اینکه بچمون دختر بشه زیاد بشه؟ اگر بچتون دختر هست همسرتون چه طبعش گرمه یا سرده؟ مثلا چه غذاهایی رو میخوره؟ چون تعیین کننده ی جنسیت مرد هست میپرسم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذاهایی با طبع سرد

ولی بازم در اخر همون ک خدا میخواد میشه

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

بچه سالم باشه دختر باشه

کار درستی میکنید موفق باشید😍❤️🥰

تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

ما باهمین طبع ثابت بدون هیچ رژیمی بدون تغییر در سبک زندگی یه بچمون پسر شد یدونه هم دختر فقط خدا باید بخواد اینکارا که رژیم بگیریم و...فقط واسه سرگرمیه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

لبنیات و سبزیجات دقیقتر نمیدونم

همسرم به ماست و شیر علاقه زیاد داره، قهوه زیاد میخوره، چیزای تند میخوره ولی نه همیشه، اما به چیزای ترش اصلا علاقه نداره😢

سرکه دوغ نوشابه لبنیات کلسیم و منیزیوم و دراخر بسپار ب خدا

مرسی گلم انشالله! امیدوارم خدا صدامو بشنوه😢 البته الان ک اصلا قصد ندارم ولی امشالله دو سال دیگ

ما باهمین طبع ثابت بدون هیچ رژیمی بدون تغییر در سبک زندگی یه بچمون پسر شد یدونه هم دختر فقط خدا باید ...

خوش به حالتون! من دلم میخاد بچه اولم دختر دومی پسر باشه😢

اصلا ربطی نداره به نظر من دو تا خواهر شوهر من رژیم سفت و سخت پسرزایی گرفتن برا یکیشون جواب داد اون ی ...

ای بابا😢 ولی حداقل تلاششون رو کردن، مهم سالم بودنشه، درسته من عاشق دخترم ولی در نهایت سالم بودنه مهمه و فرقی نداره دختر یا پسر!