فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست دوستان شما نمیدونید نرخش الان چنده؟یه فک بالا فقط خیلی هم کج نیست دندونام تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/10/11 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسیمین عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 790 فکر میکنی منم رفتم گفتم فقط دوتا دندونم جلوعه ولی الان ۲سال و نیمه درگیرم و دو فک رو گذاشته عزیزم خیلی جلو بود یا فقط وقتی خیلی میخندیدی مشخص میشد؟ آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
kiwishonam عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 172 من الان دارم ارتودنسی خیلی راضیم تغییر کرده اصلا سخت نیست من مرداد انجام دادم ۱۴ تومن دادم و راضیم تا اینجا
mahboooobeh4 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 39397 عزیزم خیلی جلو بود یا فقط وقتی خیلی میخندیدی مشخص میشد؟ یه حالت شیب ملایم روبه بیرون داشت 🤦🏻♀️😅
خالي عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 390 خوبش ۲۰ به بالا ودف فوقش 10 کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت...
خالي عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 390 یه فک نمیکنن انجام میدن کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت...
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 من الان دارم ارتودنسی خیلی راضیم تغییر کرده اصلا سخت نیست من مرداد انجام دادم ۱۴ تومن دادم و راضیم ت ... مبارکت باشه خیلی خوبه خنده مهمه چقدر گرون ولی😐🤕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 7 تومن عزیزم شما کدوم شهری؟ مشکلت چقدر بود؟؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
kiwishonam عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 172 مبارکت باشه خیلی خوبه خنده مهمه چقدر گرون ولی😐🤕 مرسی عزیزم اره خدایی اوندفعه رفتم کرده بود ۱۶ تومن :// پارسال ۸ تومنم انجام میدادن
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 مرسی عزیزم اره خدایی اوندفعه رفتم کرده بود ۱۶ تومن :// پارسال ۸ تومنم انجام میدادن یا خدااا یعنی به نظرت من تابستون میخوام برم اونوقتم گرون تر میشه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
خالي عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 390 عزیزم شما کدوم شهری؟ مشکلت چقدر بود؟؟ من کرجم دندونام بهم ریخته بود کلاشد 16 هر دو فک کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت...
kiwishonam عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 172 ولی ببین پولشو یهو ازت نمیگیرنا هر جلسه باید یه مقداری بدی من جلسه ای ۳۰۰ میدم البته اولش ۴ تومن کارت کشیدم جلسه ای ۳۰۰ میدم جدا از براکتایی که کنده شده
لوسیمین عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 790 بنظرم یه مشاوره برو پیش یه دندون پزشک ببین میگه چکار کنی بهتره عزیزم میشه من رو راهنمایی کنید؟من دوتا دندونای جلوم یکم جلو هست از روبه رو پیدا نیست فقط وقتی خیلی میخندم مشخصه شما هم نامنظمیت مثه من بود؟میشه بپرسم هزینتون چقدر شد؟منم ان شالله میخوام بعد عید انجام بدم آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
kiwishonam عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 172 یا خدااا یعنی به نظرت من تابستون میخوام برم اونوقتم گرون تر میشه؟ قیمت دلار و بنزین و نگاه کن روز به روز بدتر میشه دیگه فک کنم تا اونموقع دندون پزشکی گرونترم بشه ولی اگه بیمه داری که یه مقداریو میده فک کنم من ۱۴ تومن شد ۸ تومن بیمه میده
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 من کرجم دندونام بهم ریخته بود کلا شد 16 هر دو فک واقعااا منم کرج هستم.پیش کدوم دکتر میری که یه فک ۷ تومن گرفته؟؟ قسطی؟کارش چطوره؟؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍