2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
ولی ببین پولشو یهو ازت نمیگیرنا هر جلسه باید یه مقداری بدی من جلسه ای ۳۰۰ میدم البته اولش ۴ تومن کار ...

اره شنیدم قسطیه ولی میخوام ببینم کلا چقدر میشه که بدونم چقدر هزینه کنم🤕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه حالت شیب ملایم روبه بیرون داشت 🤦🏻‍♀️😅

آخ برا منم همینه😭 بدبخای اینه که دندون عقلام هنوز درنیومده میترسم برم هزینه کنم بعد که دربیاد اینا بازم بیان جلو

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
عزیزم میشه من رو راهنمایی کنید؟من دوتا دندونای جلوم یکم جلو هست از روبه رو پیدا نیست فقط وقتی خیلی م ...

آره منم از بغل بیشتر معلوم بود تا جلو 

من آبان۹۸ انجام دادم توی بیمارستان ۶تومن بثورت قسطی ولی همون موقع همین دکترم توی مطب ۱۰میگرفت

به امید خدا

قیمت دلار و بنزین و نگاه کن روز به روز بدتر میشه دیگه فک کنم تا اونموقع دندون پزشکی گرونترم بشه  ...

چه بیمه ای داری که ۸ تومنشو داده؟؟

راست میگی کاش پولمو این ور عید میدادن میرفتم🤕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آخ برا منم همینه😭 بدبخای اینه که دندون عقلام هنوز درنیومده میترسم برم هزینه کنم بعد که دربیاد اینا ...

عقل جراحی میکنه به منم همینو گفته

شما هرجا هستین برو کلینیکهای دندون پزشکی خیلی کم میگیرن من کرمانشاه هستم دو فک رو پنج تومنی انجام دا ...

امسال رفتی؟؟؟

کلینیک باشه گلم میگردم

آخ برا منم همینه😭 بدبخای اینه که دندون عقلام هنوز درنیومده میترسم برم هزینه کنم بعد که دربیاد اینا ...

وقتی بری بهت میگه برو قبلش دندون عقلاتو جراحی کن

اگه الان بری درشون بیاری بهتره که کار ارتوت عقب نیفته

آره منم از بغل بیشتر معلوم بود تا جلو  من آبان۹۸ انجام دادم توی بیمارستان ۶تومن بثورت قسطی ولی ...

گفتید ۲سال درگیرید چقد طولانی شده من همش فک میکردم چون زیاد نامنظمی نداره سر ۱سال درست میشه

بعد اینکه دکتر نگفت چرا فک پایینم نیاز به ارتو داره؟

وقتی بری بهت میگه برو قبلش دندون عقلاتو جراحی کن اگه الان بری درشون بیاری بهتره که کار ارتوت عقب نی ...

خب اصلا درنیومده حتی پیله هم نکرده 

ینی باید صبر کنم که دربیاد؟

بیمه کوثر 

وای چقدر خوب من مامانمم بیمه کوثر خیلی راضیه بنظرت منم خودمو بیمه کوثر کنم بعد برم ارتودنسی؟

ای خداااا چقد دردسر داره😭😭

خیلییی🤕🤕🤕🤕

گفتید ۲سال درگیرید چقد طولانی شده من همش فک میکردم چون زیاد نامنظمی نداره سر ۱سال درست میشه بعد این ...

۲سال بیشتره چون هنوز درشون نیوردم😐

البته اگه براکتها بکنه کار عقب میفته

منم فکر کنم برای همین عقب افتاده 

منم فک پایینم مشکی نداشت اول فک بالامو گذاشت چندماه بعدش پایین رو گذاشت

کسایی که دیر به دیر میبیننم میگن دندونات خوب شده ولی خودم میگم کاس بجای این هزینه میرفتم همون موقع کامپوزیت میکردم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز