2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
چه خوب که شاغلید  رشته تحصیلیه من که اگه بخوام شاغل بشن باید تا دکترا بخونم😕

انشاالله خیره برات فعلا نمیتونی جایی کار کنی؟ منشی چیزی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هزینش خیلی بالاست و واقعا نمیصرفه  کامپوزیت نهایتا دندونی ۱ تومن بشه  لمینیت هم نهایتا ۳ ...

اینجوری که عالیه یعنی منی که فقط از دوتا دندونم ناراضیم هزینش برام ۲تومن درمیاد؟!

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
انشاالله خیره برات فعلا نمیتونی جایی کار کنی؟ منشی چیزی

باید صبر کنم درسم تموم شه درسام زیاده ولی تصمیم دارم بعدش اگه بشه تو داروخونهکار کنم ولی تا بخواد جور شه خیلی طول میکشه مگه چقدر حقوق میدن

باید صبر کنم درسم تموم شه درسام زیاده ولی تصمیم دارم بعدش اگه بشه تو داروخونهکار کنم ولی تا بخواد جو ...

خیلی خوبه همون کمم بدن ارش داره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خیلی خوبه همون کمم بدن ارش داره

آره حالا برم ببینم با کامپوزیت حل میشه اگه بشه که خیییییلی به صرفه تره زمانم کمتر میبره

شما هم برو حتما با یه متخصص مشورت کن ببین شاید با کامپوزیت مشکلت حل شد

آره حالا برم ببینم با کامپوزیت حل میشه اگه بشه که خیییییلی به صرفه تره زمانم کمتر میبره شما هم برو ...

اره منم میرم رفتی بیا خبر بده

اره منم میرم رفتی بیا خبر بده

باشه عزیزم دعا کن جور بشه همش میگم دوست دارم تو عکس و فیلم عروسیم دندونام عالی باشن 

همه میگن خوبه معلوم نیست ولی چون خودم دختر خوش خنده ای هستم همش باید محتاط بخندم

ان شالله توام کارت درست شه گلم🌺

همچنین عزیزم منم مثل تو میخندم و حساسم انشاالله حل میشه

می خوای برو دکتر یه معاینه بکنه شاید روش دیگه ای هم باشه واسه این چون حیفه واسه دو تا دندون حالا اگر می خوای درمورد ارتودنسی بیشتر بدونی من دکتر خودم بهت معرفی میکنم دکتر نگار حدادی دکتر خوبیه این سایتشه توش مطالب خوبی داره واسه ارتودنسی باز کن خودت ببین هر چی می خوای https://doctorhadadi.com/ارتودنسی-ثابت/

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز