2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
فکر میکنی منم رفتم گفتم فقط دوتا دندونم جلوعه ولی الان ۲سال و نیمه درگیرم و دو فک رو گذاشته

عزیزم خیلی جلو بود یا فقط وقتی خیلی میخندیدی مشخص میشد؟

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دارم ارتودنسی خیلی راضیم تغییر کرده اصلا سخت نیست من مرداد انجام دادم ۱۴ تومن دادم و راضیم ت ...

مبارکت باشه خیلی خوبه خنده مهمه چقدر گرون ولی😐🤕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

7 تومن

عزیزم شما کدوم شهری؟ مشکلت چقدر بود؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مرسی عزیزم اره خدایی اوندفعه رفتم کرده بود ۱۶ تومن :// پارسال ۸ تومنم انجام میدادن 

یا خدااا یعنی به نظرت من تابستون میخوام برم اونوقتم گرون تر میشه؟

بنظرم یه مشاوره برو پیش یه دندون پزشک ببین میگه چکار کنی بهتره

عزیزم میشه من رو راهنمایی کنید؟من دوتا دندونای جلوم یکم جلو هست از روبه رو پیدا نیست فقط وقتی خیلی میخندم مشخصه شما هم نامنظمیت مثه من بود؟

میشه بپرسم هزینتون چقدر شد؟منم ان شالله میخوام بعد عید انجام بدم 

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
یا خدااا یعنی به نظرت من تابستون میخوام برم اونوقتم گرون تر میشه؟

قیمت دلار و بنزین و نگاه کن روز به روز بدتر میشه دیگه فک کنم تا اونموقع دندون پزشکی گرونترم بشه 

ولی اگه بیمه داری که یه مقداریو میده فک کنم من ۱۴ تومن شد ۸ تومن بیمه میده

من کرجم  دندونام بهم ریخته بود کلا شد 16 هر دو فک

واقعااا منم کرج هستم.

پیش کدوم دکتر میری که یه فک ۷ تومن گرفته؟؟ قسطی؟

کارش چطوره؟؟

2791
2779
2792