2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
چرا دیدم توی پیجش شبیه پیچه واسه ثابت نگه داشتن میزنن نمیدونم  شاید واسه هر کسی اون نیاز نیست

اره برای هر کی یحوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بنظرم یه مشاوره برو پیش یه دندون پزشک ببین میگه چکار کنی بهتره

چشم ممنون عزیزم💚

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین یدونه اعتماد به نفسمو نابود کرده واسه همین فقط  سمت راستی

ببین شما کلا دندون دو چپ و راستت هم جلوتره و هم کجه

و ارتو که کنی دندون سه و چهارتم میاره جلو تر ک لبخندت زیباتر بشه

اره برای هر کی یحوره

عزیزم عکس دندون منو اگه بدت نمیاد میبینی به نظرت وقدر خرجشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره میگم که صافه یدونش کج شده چون کنارش شیری مونده واسه همین میچرخه. من ۲۰ سالمه فکر کنم تا ۱/۵ این ...

بزو پیش یه دندونپزشک تا راهنماییت کنه شاید دندون عقلت رو بکشی اینا حا باز کنه واسه من جا باز کرد

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ببین شما کلا دندون دو چپ و راستت هم جلوتره و هم کجه و ارتو که کنی دندون سه و چهارتم میاره جلو تر ک ...

هزینش چقدر میشه یعنی؟ بیشتر ۶/۷ تومن؟

عزیزم عکس دندون منو اگه بدت نمیاد میبینی به نظرت وقدر خرجشه

نمیدونم عزیزم 

یه دکتر  ارتودنسی برو بگو برای مشاوره اومدم بهت توضیح میده قشنگ

بعدم ارتودنسی قسطیه ها همه جا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بزو پیش یه دندونپزشک تا راهنماییت کنه شاید دندون عقلت رو بکشی اینا حا باز کنه واسه من جا باز کرد

اتفاقا کنار همین دندون که کجه یه دندون شیری هست هنوز

نمیدونم عزیزم  یه دکتر  ارتودنسی برو بگو برای مشاوره اومدم بهت توضیح میده قشنگ بعدم ارتو ...

اره گفتن قسطی ولی امیدوارم کمتر بشه🙏

هزینش چقدر میشه یعنی؟ بیشتر ۶/۷ تومن؟

نمیدونم عزیزم بستگی به دکتر داره بعضیا منصف تر حساب میکنن

اولش شما باید دندون شیریتو بکشی 

بعد فکت جمع هست یکم دندوناتو بسمت بیرون بیاره خیلی تو زیبایی و گونت هم تاثیر میزاره

بعد دندوناتم خیلی بهم فشردس یکم باید فاصله بگیرن

نمیدونم عزیزم بستگی به دکتر داره بعضیا منصف تر حساب میکنن اولش شما باید دندون شیریتو بکشی  بع ...

اره درست میگی باید برم نشون بدم.فکم که خیلی کوچیک دندونام بهم چسبیده

دندونت که خوبه مشکلی ندارم ،همون دندون عقل و شیرین رو بکش بعد تصمیم بگیر چیکار می‌کنی دندونات خوبه&n ...

جدی میگید؟ یعنی این دندون ها حرکت میکنن که این صاف بشه؟یا ارتودنسی مدت کم بشه و قیمت کمتر؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز