2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
عزیزم من دندونام اصلا کج نبود فقط دوتا فکم روی هم بود یکسال پیش 6تومن شد درصورتی ک 20به بالاس

واقعا؟؟؟ یعنی ممکنه منم کمتر بشه؟ عکس دندونمو دارم نمیدونم بزارم یا نه شما کجا هستی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کجا هستی شما؟ دکترت کیه؟ منم دوتا دندونم کج شده عکس نمیدونم بفرستم سر درمیارییا نه ولی ۴ تومن که خیل ...

یکی ازشهرای اصفهانم. اره ۴ونیم البته قسطی هرماه ۳۰۰/۴۰۰میدم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره درد هم داره

اره خب😁😁😁

ولی می ارزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سلام عزیزم یجا هست که دوستم میره یه فک رو تابستون ۴تومن گفته بود ، من دو فکم رو ارتو کردم ده سال پیش ...

اتفاقا گفتن باید عقلمو جراحی کنم هنوزم یه دندون شیری دارم که نیفتاده ۲۰ سالمه ها😑

اسم دکتر چی هست عزیزم عکس دندونمو میزارم ببین لطفا🙏🙏💕💕💕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه همین فک بالام میگفت لازم نیس چون یه دندونم مشکل داشت ولی رومخم بود انجام دادم

منم همین یدونه اعتماد به نفسمو نابود کرده واسه همین فقط 

سمت راستی 

یا خدا فردا وقت دکتر دارمممم اووییی فقط اون پیچه که میزنن ب لثه اون میترسم راستی بی حسی میزنن یا چی

پیچ نمیزنن به لثه که🙄🙄

نه بی حسی برای چی بابا 

یکمی درد داره بعد معاینه هر دفعه که با مسکن رفع میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین کارت با کامپوزیت راه نمیفته؟ که نخوای اینقدر هزینه کنی؟ من الان پشیمونم چون دکتر بهم گفته فاصل ...

کامپوزیت حل میکنه مشکلمو؟ چون دندونام بهم چسبیده عکسشو گذاشتم عزیزم

یکی ازشهرای اصفهانم. اره ۴ونیم البته قسطی هرماه ۳۰۰/۴۰۰میدم

من کرجم🤕

پیچ نمیزنن به لثه که🙄🙄 نه بی حسی برای چی بابا  یکمی درد داره بعد معاینه هر دفعه که با مسکن ...

چرا دیدم توی پیجش شبیه پیچه واسه ثابت نگه داشتن میزنن نمیدونم  شاید واسه هر کسی اون نیاز نیست

ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره😘😘😘
منم همین یدونه اعتماد به نفسمو نابود کرده واسه همین فقط  سمت راستی

دیدم عزیزم شما دندونات خ مشکلی نداره فک کنم مشکل ازفکته داره جمع میشه چندسالته؟بچه بودی تاچند سالگی پستونک میذاشتن دهنت؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
آره من شیرازم عکس بزار ببینم چجوریه

من کرجم متاسفانه😞😞😭😭

به نظرت خیلی میشه هزینش؟

عذر میخوام به خاطر عکس🙏

دیدم عزیزم شما دندونات خ مشکلی نداره فک کنم مشکل ازفکته داره جمع میشه چندسالته؟بچه بودی تاچند سالگی ...

اره میگم که صافه یدونش کج شده چون کنارش شیری مونده واسه همین میچرخه.

من ۲۰ سالمه فکر کنم تا ۱/۵ اینا میذاشتن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز