2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
دندونت خیلی کجه؟؟ دکترت کیه؟

من دندونام از نظر دکتر و بقیه بد نبود فقط یه دندونم عقب بود رو مخم بود دکتر گفت بیا کامپوزیتش کنم این یه دونه رو خودم گفتم نه ارتو میخام یه فک انجام داد الان تـــــقریبا ۱ساله شد ۴ونیم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
واقعا؟؟ اخه پایین صافه بالا هم دوتا کج دارم چقدر گرون شده

ارتودنسی همه جا قسطیه ها 

اول یکم پیش میدی بقیش ماهی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر میکنی منم رفتم گفتم فقط دوتا دندونم جلوعه ولی الان ۲سال و نیمه درگیرم و دو فک رو گذاشته

ای بابا اخه ندارم انقد💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من ۱۹ میلیون و  ۳۰۰ دوتا فک با خرابی و جرم گیری  شد ۲۲

فکی ۱۰ تومن شده😑

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره دکتر منم همینو گفت 

گفتن برای هماهنگی پایین و بالا دو تا رو میکنن البته مثلاً جا باشه یسری جارو میکنن. بستگی به جلو بوده فک اینام داره ولی حتی صاف باشه بیشتریا میکنن اگه ارتودنسی معمولی بخان. بعدنم مشکل دندان عقل هست حتی

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
۱۰ به بالا  بعد عزیزم دکتر تشخیص میده هر دو فک لازمه یا نه  منم میگفتم فقط فک بالا  ...

ماله منو تاعید فک بالارو انحام میده فک پایینم بعد عید 

شما هم اینطور بود

ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره😘😘😘

سلام عزیزم یجا هست که دوستم میره یه فک رو تابستون ۴تومن گفته بود ، من دو فکم رو ارتو کردم ده سال پیش .

اگر دندونت خیلی کج نیست ببین چی میگم برو دندونپزشک ارتودنسی و مشاوره بگو بخوام ارتو کنم کدوم دندون رو باید بکشم و بکش دندونت رو چون میکشن تا فک جا باز کنه ومرتب بشه دندونها وقتی بکشی خود بخود بعد یه مدت دندونها جابه جا میشن یسال صبر کن اگر دیدی تفسیری نشده بعد برو ،این نظر منه ، دندون عقلت هم حتما بکش که جا باز کنه فکت 

عکس بگیری میبینی 

من دندونام از نظر دکتر و بقیه بد نبود فقط یه دندونم عقب بود رو مخم بود دکتر گفت بیا کامپوزیتش کنم ای ...

کجا هستی شما؟ دکترت کیه؟ منم دوتا دندونم کج شده عکس نمیدونم بفرستم سر درمیارییا نه ولی ۴ تومن که خیلی عالیه نه ۶ تومنم راضی ام🤕

ماله منو تاعید فک بالارو انحام میده فک پایینم بعد عید  شما هم اینطور بود

نه من هر دو فک با هم انجام داد 

برای شما مثل جاریمه 

اول یه فک بعد چندماه فک پایین 

روش دکترا فرق داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بهت نگفته فک پایین هم لازمه؟  برای جاریم آخه اول فک بالاشو گذاشت بعد ۸ ماه فک پایین شو  ...

نه همین فک بالام میگفت لازم نیس چون یه دندونم مشکل داشت ولی رومخم بود انجام دادم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ای بابا اخه ندارم انقد💔

ببین کارت با کامپوزیت راه نمیفته؟ که نخوای اینقدر هزینه کنی؟

من الان پشیمونم چون دکتر بهم گفته فاصله دندونات کامل پر نمیشه بعدش باید بری کامپوزیت کنی! خب چه کاریه اگه میدونستم همون اول میرفتم کامپوزیت میکردم

نه همین فک بالام میگفت لازم نیس چون یه دندونم مشکل داشت ولی رومخم بود انجام دادم

اهان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز