2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 133 پست
۱۲ب بالا

چه گرونه😑😑😑من یه دانشجو ام فقط پول ندارم😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ به بالا  بعد عزیزم دکتر تشخیص میده هر دو فک لازمه یا نه  منم میگفتم فقط فک بالا  ...

واقعا؟؟ اخه پایین صافه بالا هم دوتا کج دارم چقدر گرون شده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

گفتن برای هماهنگی پایین دو تا رو میکنن البته مثلاً جا باشه یسری جارو میکنن

اره دکتر منم همینو گفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

تقریبا .. حسینی...کدوم شهری

من کرج هستم.من خیلی کج نیست اخه.

جراحی هم داشتی؟

چرا من الان ارتودنسی دارم فقط فک بالام

بهت نگفته فک پایین هم لازمه؟ 

برای جاریم آخه اول فک بالاشو گذاشت بعد ۸ ماه فک پایین شو 

هر دکتر روشش فرق داره دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

واس من دوتافک ۳۰شد بااینکه زیادم نامرتب نبود دندونام فکی۱۵گرف ازم  کمترم هس از۱۱تومن شرومیشه

😐😐😐سی تومن خیلی گرونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز