2777
2789
عنوان

همسر دوم

685 بازدید | 85 پست

سلام 

یه دختر تقریبا 20 ساله که پدر نداره رو متصور بشید 

که پیشنهاد ازدواج از یک مرد 35 ساله که طلاق گرفته و از ازدواج اولش یک پسر 8 ساله داره البته بیشتر اوقات پیش مادربزرگشه

این آقا مرد خوبیه و معتقد و کاری و با فهم و شعور هست

آدم خیلی گرمیه و خیلی محبت می‌کنه

کادو های میلیونی میخره و به لحاظ مالی دختر و خانوادشو تامین می‌کنه.

وضعیت زندگی دختر به دلیل التهابات و جدایی پدر مادر و یه سری مشکلات و تجاوزی که شده و بکارتشو از دست داده

الان علاقه قلبی شدیدی به وجود اومده حدود یک سال همو میشناسن و شش ماهه رابطه جدی دارن

اما دختر به خاطر بچه آقا خیلی به شک افتاده چون کمی مشکلات وجود داره

نظرتون رو صادقانه بگید متشکرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ از نظر مالی و اخلاقی و اینا اوکی باشه

دختره ام بکارتش از دست داده باشه اوکی بنظرم چون کمتر مردیم پیدا بشه اونو بگیره کسی باور نمیکنه ی دخت مجرد باکره نباشه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

قبول کن

البته همه میان میگن چون بچه داره اصلا قبول نکن

اما این آقا ثروتمند هست و شما هم بکارت نداری ( نریزد سرم همه ی مردها نمی تونن این قضیه را درک کنن و براشون مهمه) 

و از همه مهم تر تو دوستش داری

حاضرم از بی عشقی و بدون پناهی بمیرم ولی زاپاس زن کسی نشم...! 

شرایط ایده آل بود اگر به نظرتون صلاحتون در ازدواج با این آقاست ان‌شاالله که خوشبخت بشین عزیزجان ♡ 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
قبول کن البته همه میان میگن چون بچه داره اصلا قبول نکن اما این آقا ثروتمند هست و شما هم بکارت ندار ...

من نیستم من خودم متاهلم

اما میترسم ایشون محبت الان کورش کرده باشه ولی خب آقا بسیار موجهه و آدم خوب و شناخته شده ای هست