2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 85 پست
طرز فکر تو این طوره عزیز دل  خیلی از پسرا حاضر نمیشن  من با حرفشون موافقم

پسرا غلط کردن 

والا اطراف من هیچکس باکره نیس 

همشونم ازدواجاشون موفقه 

من شهریار_تهران زندگی میکنم اینجا ب پسرا انقدر رو نمیدن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطالعه کردم عزیزم منتهی من طعم گس انتخاب دوم بودن رو چشیدم؛ همه چی با اولی تجربه و لذتشو داره... ولی ...

بیشتر مشکل بچه ست

اگر نه همسر سابق شخصیت به شدت خنثی داره

یعنی به بچه خودش هم اهمیت نمیده

افسردگی حاد داره

بیشتر مشکل بچه ست اگر نه همسر سابق شخصیت به شدت خنثی داره یعنی به بچه خودش هم اهمیت نمیده افسردگی ...

میتونیم یجور دیگه نگاه کنیم 

بچه ۸ ساله میتونه به راحتی خو بگیره. اگه به عنوان فرزند همسرم نگاش نکنم در واقع برد کردم و یه پسر هم از این ازدواج نصیبم میشه! ولی بازم شرایط و نوع فرد خیلی تاثیر داره ما نمیتونیم بجای ایشون تصمیم بگیریم. اینا همه فرضیه‌ست 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
پسرا غلط کردن  والا اطراف من هیچکس باکره نیس  همشونم ازدواجاشون موفقه  من شهریار_ت ...

اینکه طرف شما اینطوریه افتخار نیست

خیلی هم خجالت داره

لطفا اداری روشن فکری درنیارید

قبح قضیه رو نریز

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
عزیزم یواش تر چته؟؟؟ تو فرهنگ ما اینه اکثر جاها همینه دختری ک مجرد باشه بکارت نداشته باشه شرایطش خیل ...

خانواده همسر من ب این چیزا والا کاری نداشتن 

همسرمم بهش گفتم برو پزشکی قانونی گواهی بیار تا منم بیارم 

اونم گف گذشتت برام مهم نیس 

نمیدونم ملت کجا زندگی میکنن 

ولی من اجازه نمیدم جنس مذکر خودشو بالاتراز من ببینه

بله من و شما می گیم غلط کرده باکره میخواد اما تو جامعه را نگاه کن ببین پسرهاش چه جور هستند و به بکا ...

اره واقعا حرفاتون درسته اینا همش شعاره هرچقدرم ما بگیم بی فایدس متاسفانه جامعه مون اینگونس و ما مجبوریم بپذیریم بحث و جدال هم تاثیری نداره همین الان توی ایران خیلی از دختران معاینه بکارت میشن توی سال ۱۴۰۰هستیم من خودم یکساله ازدواج کردم همسرم ازم نخاست اما به اجبار خانواده همسرم رفتم گواهی سلامت دادم 

از کجا میدونی دخترها ترمیم نکردن؟  اونها نمیان همه چیز بهت بگن

عزیزم اونا رفیقامن 

اینجا کسی از کسی گواهی و پرده نمیخواد چون خودشون همه غلطی کردن .نمونش برادر دوستم دنبال زن برای ازدواج ب مادرشم گفته برام دختر بودنش مهم نیس الان بکارت نداره کسی ک 

فقط اخلاقش خوب باشه