2777
2789
عنوان

همسر دوم

674 بازدید | 85 پست

سلام 

یه دختر تقریبا 20 ساله که پدر نداره رو متصور بشید 

که پیشنهاد ازدواج از یک مرد 35 ساله که طلاق گرفته و از ازدواج اولش یک پسر 8 ساله داره البته بیشتر اوقات پیش مادربزرگشه

این آقا مرد خوبیه و معتقد و کاری و با فهم و شعور هست

آدم خیلی گرمیه و خیلی محبت می‌کنه

کادو های میلیونی میخره و به لحاظ مالی دختر و خانوادشو تامین می‌کنه.

وضعیت زندگی دختر به دلیل التهابات و جدایی پدر مادر و یه سری مشکلات و تجاوزی که شده و بکارتشو از دست داده

الان علاقه قلبی شدیدی به وجود اومده حدود یک سال همو میشناسن و شش ماهه رابطه جدی دارن

اما دختر به خاطر بچه آقا خیلی به شک افتاده چون کمی مشکلات وجود داره

نظرتون رو صادقانه بگید متشکرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ از نظر مالی و اخلاقی و اینا اوکی باشه

دختره ام بکارتش از دست داده باشه اوکی بنظرم چون کمتر مردیم پیدا بشه اونو بگیره کسی باور نمیکنه ی دخت مجرد باکره نباشه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

قبول کن

البته همه میان میگن چون بچه داره اصلا قبول نکن

اما این آقا ثروتمند هست و شما هم بکارت نداری ( نریزد سرم همه ی مردها نمی تونن این قضیه را درک کنن و براشون مهمه) 

و از همه مهم تر تو دوستش داری

حاضرم از بی عشقی و بدون پناهی بمیرم ولی زاپاس زن کسی نشم...! 

شرایط ایده آل بود اگر به نظرتون صلاحتون در ازدواج با این آقاست ان‌شاالله که خوشبخت بشین عزیزجان ♡ 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
قبول کن البته همه میان میگن چون بچه داره اصلا قبول نکن اما این آقا ثروتمند هست و شما هم بکارت ندار ...

من نیستم من خودم متاهلم

اما میترسم ایشون محبت الان کورش کرده باشه ولی خب آقا بسیار موجهه و آدم خوب و شناخته شده ای هست