2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 85 پست
فکر میکنم اعتماد به نفسش رو هم از دست داده و جدای از این به شدت دلبسته شده

بعد چند سال زندگی میفهمه چ شکری خورده 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
اگ از نظر مالی و اخلاقی و اینا اوکی باشه دختره ام بکارتش از دست داده باشه اوکی بنظرم چون کمتر مردیم ...

ببخشید چشه مگه ؟

مگه باید دختر باکره باشه ؟؟؟

مگه پسرا الان همه پاکن ؟

ارزش زن ب بکارتشه ؟

این اقا خودش قبلا زن داشته و بچه هم داره پس ینی رابطه زناشویی رو تجربه کرده 

پسری ک خودش رابطه داشته چ باازدواج چ بی ازدواج غلط میکنه دختر باکره میخواد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نیستم من خودم متاهلم اما میترسم ایشون محبت الان کورش کرده باشه ولی خب آقا بسیار موجهه و آدم خوب ...

اینکه هر کسی طلاق گرفته باشه دلیل بر این نیست طرف آدم بدی باشه

فقط دیدن نمی تونن باهم زندگی کنن و تموم کردن 

اینکه هر کسی طلاق گرفته باشه دلیل بر این نیست طرف آدم بدی باشه فقط دیدن نمی تونن باهم زندگی کنن و ت ...

به لحاظ جنسی مشکل داشتن و توی برهه ای آقا ورشکست شدن

والله شرایط دختره جوریه کمتر کسی قبول میکنه

دو تا خواستگار دیگه هم داره اما کامل در جریان نیستم

یکی مغازه داره یکی وکیله

ولی دختر خیلی خانوم و خوشگله

ببخشید چشه مگه ؟ مگه باید دختر باکره باشه ؟؟؟ مگه پسرا الان همه پاکن ؟ ارزش زن ب بکارتشه ؟ این ا ...

طرز فکر تو این طوره عزیز دل 

خیلی از پسرا حاضر نمیشن 

من با حرفشون موافقم

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
ذکر شده طلاق گرفتن عزیز

مطالعه کردم عزیزم منتهی من طعم گس انتخاب دوم بودن رو چشیدم؛ همه چی با اولی تجربه و لذتشو داره... ولی بازم من اگر این آقا بسته به اولویت ها و معیارهای زندگیم باشه چرا قبول نکنم؟ ضمن اینکه سنشون به درجه‌ای از پختگی رسیده و میتونن ایده آل زندگی کنن بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
ببخشید چشه مگه ؟ مگه باید دختر باکره باشه ؟؟؟ مگه پسرا الان همه پاکن ؟ ارزش زن ب بکارتشه ؟ این ا ...

بله من و شما می گیم غلط کرده باکره میخواد

اما تو جامعه را نگاه کن ببین پسرهاش چه جور هستند و به بکارت اهمیت میدن

لطفا همیشه عرف نگاه کنید 

این آقا هم میدونه دختره باکره نیست و قبول کرده که همچنین مردهایی کم هستند 

اگ از نظر مالی و اخلاقی و اینا اوکی باشه دختره ام بکارتش از دست داده باشه اوکی بنظرم چون کمتر مردیم ...

رابطه جنسی نداشته متاسفانه متجاوز از نزدیکانش بوده

عزیزم یواش تر چته؟؟؟ تو فرهنگ ما اینه اکثر جاها همینه دختری ک مجرد باشه بکارت نداشته باشه شرایطش خیلی سخته خودمونو دیگ الکی گول نزنیم شما بکارت نداشتی شوهرت قبولت میکزد ؟؟؟ خونوادش دیدشون چی بود ازشما؟؟؟ میخایم مث خارجیا باشیمااا ولی نمیشه چون فرهنگ با فرهنگ فرق داره این حرفا فمینیستیم ب دردماها نمیخوره

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️