2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 85 پست
به لحاظ جنسی مشکل داشتن و توی برهه ای آقا ورشکست شدن

دلایل اقا مطمئنم ساختگیه

همه اقایون مطلقه مشکل جنسی وخیانت وعدم وفاداری خانم رو بهونه میکنن

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما زنا خودمون میتونیم اینو اثبات کنیم ک بدن ما اختیارش دست خودمونه  کافیه ب جنس مخالف رو ندیم ...

باور کن نمیشه 

کی باور میکنه این دختر بی پناه تجاوز شده بهش تازه انگ هرزه بودنم بهش میدن..

من باکره بودم خواهرشوهرم اومد خونو دید اگ نمیدید کلی حرف در می اورد شوهرم  صبح زود گریه کردم گرفتم تو بغلش گف مهم خودمم نمیذارم کسی بیینه قبول کرد رفت حموم خواهرشوهرم اومد دید چی بگم پس خونواده ها بدترن  فرداروز هزارتا انگ دختر نبودن و با صدنفر خوابیدن میزدن بهمون 

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
باور کن نمیشه  کی باور میکنه این دختر بی پناه تجاوز شده بهش تازه انگ هرزه بودنم بهش میدن.. ...

خب فک کن تجاوز نشده قبلا رابطه داشتی ...مگه پسرا الان رابطه ندارن ؟؟؟حرکت خواهرشوهرت عجیبه من چنین اجازه ای ب احدی نمیدم 

ما رسم خون و دستمال این چیزا نداریم 

باور کن نمیشه  کی باور میکنه این دختر بی پناه تجاوز شده بهش تازه انگ هرزه بودنم بهش میدن.. ...

من به اجبار مادر خودم رفتم گواهی گرفتم

خانواده شوهرم و خودش اصلا راضی نبود

اول اینکه تو اولین رابطه کمک کننده است

دوم اینکع کسی از فرداش خبر نداره هزار انگ به ادم میزنن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
دلایل اقا مطمئنم ساختگیه  همه اقایون مطلقه مشکل جنسی وخیانت وعدم وفاداری خانم رو بهونه میکنن

با خانم ملاقات داشتن

ایشون بچه خودشم پذیرا نیست و دوست نداره

من به اجبار مادر خودم رفتم گواهی گرفتم خانواده شوهرم و خودش اصلا راضی نبود اول اینکه تو اولین رابط ...

دقیقا

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

من بحثم اینکه با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشع

اصلا لزومی نداره قبل ازدواج ادم رابطه داشته باشه چون یه جور خود زنی و ضربه به خود ادمه

مخصوصا دختر

دوما تو فرهنگ‌و عرف و دین ما هم حرامه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خب فک کن تجاوز نشده قبلا رابطه داشتی ...مگه پسرا الان رابطه ندارن ؟؟؟حرکت خواهرشوهرت عجیبه من چنین ا ...

شوهرم گف عمرا نمیذارم اذیتت کنن نمیخام اصن نشون بدی من نمیذارم یهو خواهرشوهرم اومد و دید شوهرم تو حموم بود همینطور میلرزیدم یهو اومد گف دید؟گفتم اره رنگم زرد زرد شده بود خواهرش برد اتاق دعواش میکرد ولی اگ نمیدید دعوا میکردم بهم انگ میزدن...

شوهرم گف عمرا نمیذارم اذیتت کنن نمیخام اصن نشون بدی من نمیذارم یهو خواهرشوهرم اومد و دید شوهرم تو حم ...

مگه کلید میندازن میان تو ؟؟؟🙁

بعدشم انگ بزنن چیه مگه ؟

منو نمیشناسی تو یه ادم تخسی ام ک نگو 

اصلا حرف زور تو کت من نمیره 

حرف و حدیث مردمم برام مهم نیس 🤪