2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 85 پست
خانواده همسر من ب این چیزا والا کاری نداشتن  همسرمم بهش گفتم برو پزشکی قانونی گواهی بیار تا من ...

عجب ن عزیزم چون مطمئن بودن مشکل نداری اگ یروز معلوم میشد باکره نیستین همون خونوادش تا اخر عمر میزدن تو سرت حالا چ تجاوز باشه چ نباشه 

اینجا فرهنگش نیست

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بخواد عقلی تصمیم بگیره نه...اما اگه بهش علاقه داره و رابطه عاطفی دارن باهم بحثش فرق می‌کنه

بله درگیر رابطه عاطفی شدن اما جدیدا نگرانه

گروه آقا قبول کرده حق طلاق و شروط ضمن عقد که بچه فقط نصف ماه باشه 

حاضرم از بی عشقی و بدون پناهی بمیرم ولی زاپاس زن کسی نشم...!  شرایط ایده آل بود اگر به نظرتون ...

زاپاس یعنی چی!!!!خیلی بی ادبیه این حرف.یعنی مرد یازن مطلقه برن بمیرن؟!!!اتفاقا خیلی‌هاشون بهتز ازخیلی از مجردای بی سر وپاهستن.که رابطه آلوده دارن بعد میان دختر ترگل ورگل میگیرن

لطفا فمینیست نباشید

پاک بودن ربطی به زن و مرد نداره

دختره اگه بکارتشو سر یه حریانی از دست بده به ضرر خودشه کمتر کسی راضی میشه باهاش ازدواج کنه

اگر هم ازدواج کنه بعدا هی تو سرش میکوبه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
نمیفهمم چرا باید خانوادش در جریان چیزی باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟ب اونا چ ربطی داره ؟

اون عقدی ک میگه باکره عاقلع بالغه دوشیزه میگ چیه؟؟؟ اون باطل اگ شوهر ندونه بعدم اینکه اگ نداشتی شوهرت برت میگردوند اونوقت میفهمیدی ب کسی ربط داره یا ن 

اون خارجه ک دختر ۱۲ ساله میره میده ابم از اب تکون نمیخوره اینجا فرق داره میفرستنت خونه بابات چ بخوای چ نخوای چون باکره بودی شما میگی شوهرم گف باش اشکال نداره

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
بله درگیر رابطه عاطفی شدن اما جدیدا نگرانه گروه آقا قبول کرده حق طلاق و شروط ضمن عقد که بچه فقط نصف ...

بچه نصف ماه باشه نمیشه قبل ازدواج قول زیاد داده میشه...این خانوم باید طوری مدیریت کنن که مانع ارتباط این پدر و پسر نشن وگرنه از همین اول با این شرط خودشو بد میکنه تو چشم اون پسر و بعدها که بزرگتر بشه حسابی اذیتش خواهد کرد

یعنی چی انتخاب دوم بودن؟

قبلا این آقا با خانومی زندگی مشترک داشتن و حاصلشون‌ یک پسره؛ من به شخصه نمیتونم با کسی که خاطرات یه شخص هر چند کم اما تو ذهنش باشه... شاید براتون غیر منطقی بنظر بیاد ولی من تجریه تلخشو‌ داشتم 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
بچه نصف ماه باشه نمیشه قبل ازدواج قول زیاد داده میشه...این خانوم باید طوری مدیریت کنن که مانع ارتباط ...

شرط ضمن عقد به این صورته که بچه شش ماه اول کلا نباشه و بعداً نصف ماه و از 12 سالگی خونه جدا زندگی کنه 

که رسمی امضا میشه 

قبلا این آقا با خانومی زندگی مشترک داشتن و حاصلشون‌ یک پسره؛ من به شخصه نمیتونم با کسی که خاطرات یه ...

حق با شماست

ولی نمیشه که خییلیا طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
قبلا این آقا با خانومی زندگی مشترک داشتن و حاصلشون‌ یک پسره؛ من به شخصه نمیتونم با کسی که خاطرات یه ...

کاملا حق با شماست...شما هم با همچین موردی ازدواج کردید؟راضی نبودین؟بنظر منم اولین ها هیچوقت فراموش نمیشن