2777
2789
عنوان

کار در منزل دورکاری با این حقوق خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20170 بازدید | 215 پست
هر دوش عالیه ولی طراحی سایت درآمدش بهتره. من مدام تو سایت های کار و اینا میگردم درآمدهای بالا و دورک ...

یعنی یادگیری وردپرس به تنهایی کافیه؟؟ 

برنامه نویسی زمان می‌بره اگه فقط با یادگیری  وردپرس بشه درآمد داشته باشیم خیلی خوبه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم برای خانوم خونه دار عالیه، همینجوریش که اکثر اوقات تو نت هستیم

خب من بچه هم دارم. ساعت کاریش رو تو کامنتای قبلی گفتم. یکشنبه هست تا پنج شنبه. پنج شنبه ها هم از ساعت 11 تا 4 عصر 

یعنی یادگیری وردپرس به تنهایی کافیه؟؟  برنامه نویسی زمان می‌بره اگه فقط با یادگیری  وردپر ...

بله ولی کلا همه ی مبانی ورد پرس رو باید کامل یاد بگیرین. خیلی آگهی دیدم که نوشته بود به یک طراح سایت ورد پرس نیازمندیم حقوقش هم 8 به بالا بود 

میشه یه آیدی ازشون بدی؟ ساعاتش با من خیلی جور نیست می‌خوام بپرسم ولی ازشون

صبر کن گفت تو تلگرام برات می‌فرستیم گفتم آگهیش هم بفرستین. درخواست بده اگه فرستادن برای شما هم بفرستم 

بله ولی کلا همه ی مبانی ورد پرس رو باید کامل یاد بگیرین. خیلی آگهی دیدم که نوشته بود به یک طراح سایت ...

خیلی ممنونم گلم از راهنماییت ❤️❤️❤️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خواهش می کنم عزیزم. موفق باشید 💖🌺💖

مرسی عزیزم 🌹

همچنین  شما🌺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز