از ساعت 9 صبح تا 6 شب باید پای سیستم آنلاین باشم. کار با سایت ورد پرس هست و تولید محتوا برای یه موسسه ی حقوقی. حقوقش هم ماهی 4 تومنه. گفتم ساعت کاریش زیاده خانمه گفت حجم کاری اینقدر زیاد و خسته کننده نیست. به نظرتون خوبه یا نه؟
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
باهات قرارداد می بندن؟ الان همه حقوق ها تقریبا همینه. و اینکه خب هزینه رفت و امد نمی دی خوبه. اگه حضوری می رفتی اصطحلاک لباس بیرون هم به خرجات اضافه می شد. ولی باید مطمئن باشی حقوقت رو میدن. نگن کارت ضعیف بود و اینا پول نمی دیم و از این حرفا.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
کار با ورد پرس و طراحی سایت یاد بگیرین درآمدش عالیه
رشتم نرم افزار هست. تازه وارد ورد پرس شدم ولی گاهی بعضی چیزاش برام گنگ هست
بازم سعی میکنم یاد بگیرم
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬