از ساعت 9 صبح تا 6 شب باید پای سیستم آنلاین باشم. کار با سایت ورد پرس هست و تولید محتوا برای یه موسسه ی حقوقی. حقوقش هم ماهی 4 تومنه. گفتم ساعت کاریش زیاده خانمه گفت حجم کاری اینقدر زیاد و خسته کننده نیست. به نظرتون خوبه یا نه؟
این خانم بیش از ۴ ماهه که داره به بنده اهانت میکنه و من سکوت کردم. خیالش هم راحته که من اهل اسکرین گ ...
من تاپیک رو خوندم هم شما هم استارتر لطفا برای همیشه این بحث رو تموم کنید داخل تاپیک های جدید و قدیمی هم پیام نزارید دوستانتون هم نمیتونن به هر طریقی بحث رو ادامه بدن در صورت ادامه دار شدن بحث مجبور میشم هر دو کاربر رو قطع دسترسی کنم
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
اصلا کسی با تو حرفی نمیزنه انقدر نپر وسط این بیشتر از همه توهین به خودته خانم فضول
شما هم اجازه بی احترامی به هیچ کاربری رو ندارین
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_پنج اینم یه نمونه ی دیگه که میان تو تاپیک من هرچی دلشون ...
هر کدوم از کاربر هایی که تذکر دادم ادامه بدن کاربری بسته میشه تاپیک رو قفل کنید