2777
2789
عنوان

کار در منزل دورکاری با این حقوق خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20170 بازدید | 215 پست
این خانم بیش از ۴ ماهه که داره به بنده اهانت میکنه و من سکوت کردم. خیالش هم راحته که من اهل اسکرین گ ...

ببین چرا طبل تو خالی هستی؟ صدبار گفتم از فتا و نی نی یار هرجا خواستی برو پیگیری کن و توهین های منو دربیار ببینم من چه توهینی بهت کردم که سزاوار باشم اون چرت و پرتا رو تحویلم بدی. تو خدا رو میشناسی که اینقدر راحت دروغ میگی و تهمت میزنی؟ به خدا هم اعتقاد نداشته باشی حتما باید کارما بدونی چیه. به هر حال فوق لیسانسی کارما حتما به گوشت خورده تحصیلکرده 🤣 البته فکر کنم تو رو خدا زده که وجودت اینقدر پر از کینه و نفرته که نه به همجنس آسیب دیده ی خودت رحم داری نه به یه بچه ی دوساله ی معصوم 

عزیزم‌به نظرم وقتتو برای ادمای بی ارزش هدر نده. بزار به دروغاش ادامه بده . این کاربر مشخصه خیلی چی ...

والا اگه آدمای پر از عقده ی بی ارزش مثل شماها به پر و پای من نپیچن من اصلا نگاهتونم نمی کنم چه برسه بخوام باهاتون بحث کنم چون شان من خیلی بالاتر از این حرفاست 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این خانم بیش از ۴ ماهه که داره به بنده اهانت میکنه و من سکوت کردم. خیالش هم راحته که من اهل اسکرین گ ...

ببین حتما بیا قم با همسر سابقم حرف بزن 😂 خدا رو چه دیدی شاید بختتم باز شد اینجا 🤣

فقط واگذار کن بخدا  خدا خودش میدونه چطور جوابش بده کسی که به دختر دوساله هم رحم نداره بدون که ی ...

دقیقا در و تخته خوب همدیگه رو پیدا کردن. آخرشم میبینی نی نی یار منو به ناحق تعلیق میکنه و اینا به در و گوهر فشانیشون تو سایت ادامه میدن 🤦‍♀️

آخه شما کی باشی که من 4 ماهه دست از سرت برندارم؟ چرا توهم داری خدایی؟ من به زور چند روز یه بار میام سایت دوتا تاپیک ببینم که به کمک نیاز دارن جواب بدم و جواب محبت های دوستامو بدم اصلا امثال تو به چشمم نمیاین. دیشب فقط اتفاقی دیدم داری تو یه تاپیک گوهر فشانی میکنی و بقیه از خجالتت درمیان منم یه کامنت گذاشتم که دیگران به خودشون زحمت ندن بخوان جوابتو بدن

حق با شماست وواقعا حیف وقتی که در این سایت با چنین تاپیکهایی به هدر بره. بنده ماههاست اسم ایشان ...

بله تو که راست میگی مطالب منو نمی خونی. اونی که میاد کامنت های مخالف های منو تو تاپیکام لایک میکنه هم مرحوم خورزوخانه 🤦‍♀️🥴

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر کارات و حرفات خنده داره تو که میگی استاتر الکی میگه دروغگو فلانه  بهمان ...

والا عزیزم میبینی چه پیگیرن 😂🤦‍♀️ اگه اینقدر که اینجا پیگیر من بودن پیگیر کار و زندگیشون بودن قطعا تا الان به یه جایی رسیده بودن 

ریپلای کردن اومدم  بعدم جالبه تو خیلی پیگیری  کاملا معلومه خود مهرابانی با چندتا کاربری ...

ببین همه ی سایت منم. نی نی یار هم منم 😂 خیلی فانتزی هات خنده داره خدایی. می خوای به فنی پیام بده ای پی من و نی نی یار یکی نباشه یه وقت 🤣

[QUOTE= 222076944 ]این کاربر کلا از کل کل خوشش میاد .همین که جواب ندیم و از تاپیکش بریم بیرون‌ خیلی ...

عزیزم اتفاقا منم دیشب برات کامنت گذاشتم بلکه تأدیب بشی 🤦‍♀️😂 ولی دیدم نه خیلی گستاخ تر از این حرفایی. اون وقت شما می خوای منو تأدیب کنی؟ خوبه اسکرین هات هم گذاشتم. خوبه من بدون هیچ توهینی تعلیق شدم و به ناحق و فقط به خاطر اینکه شما تاپیک زدی و کاربرا رو تحریک کردی که من دروغگو ام تعلیق شدم بعد که نی نی یار توهینات رو دید خودتو تعلیق کرد. خدایی چقدر رو دارین شماها. اطرافیانتون چی میکشن از دستتون خدا بهشون صبر بده 🤦‍♀️

فدات عزیزم نهههه تو چرا دل بکنی اونایی که بی منطق و مریض هستن باید گورشون گم کنن مریضایی که حتی به ب ...

عزیزم دهن به دهنشون نذار اینا میخوان آدمو عصبانی کنن بعدش تاپیک بزنن و بقیه رو بر علیهت تحریک کنن کاری که دفعه ی قبل اون کاربر کرد. فقط هم میگه توهین کردی توهین کردی. خب یه نمونه از توهین رو بیار ماهم ببینیم چی گفتیم 

اصلا کسی با تو حرفی نمیزنه انقدر نپر وسط  این بیشتر از همه توهین به خودته خانم فضول

مودب باش خانم. اینجا حق نداری به دوستان من توهین کنی 

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_پنج

این کاربر دست از سر من بر نمیداره اومده تو تاپیک من به من و دوستانم توهین می کنه 

استارتر جان من فوق لیسانس  رشته علوم پایه دارم به نظرت میتونم خودم وردپرس کار کنم و از کجا باید ...

عزیزم سایت های مختلفی هست مثلا جابینجا. جاب ویژن. ای استخدام. اگه رشتتون مرتبط نباشه ورد پرس سخت میشه یادگیریش ولی آموزش تولید محتوای سئو شده رو میتونید سرچ کنید یاد بگیرید 

وااااا...مهرابان عزیزم🤐🤐🤐🤐🤐😭😭😭😭......مهرابان نری از سایت من همیشه دنبالت میکنم...💞💞💞...

هستم فعلا عزیزم ❤️😘🌺 اگه برم یه عده فرصت طلب بساط سبزی پاک کردنشونو پهن می‌کنن وسط سایت و پشت سرم ناحق میگن. و البته دلیل اصلیش به خاطر شما دوستان گلم هستم 💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز