2777
2789
عنوان

کار در منزل دورکاری با این حقوق خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20170 بازدید | 215 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا من بگم رشتم روانشناسیه باور می کنی؟ 😂 خودم کارآموزی یاد گرفتم در حد آشنایی و مدیریت محتوا اینا ...

یعنی دوره ی کارآموزی یاد گرفتی؟ 

بعد چ قدر تمرین کردی

چطوری کارتو شروع کردی

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
یعنی دوره ی کارآموزی یاد گرفتی؟  بعد چ قدر تمرین کردی چطوری کارتو شروع کردی

بله دوره ی کارآموزی تولید محتوای سئو محور و مدیریت محتوا در سایت ورد پرس. یه شرکتی بود دوره ی کارآموزی براش کار کردم اینا رو بهم یاد داد 

ببین میگی آگهی هایی هست که حقوق خیلی بالاتر میدن

اگه میتونی یه مدت کوتاهی با این شرکت کنی و با تجربه ای که بدست میاری بتونی یه کار با حقوق بالاتر بگیری خیلی خوبه.

بعدش باید ببینی کسی هست که توی بچه داری کمکت کنه. چون بخوای کل روز رو کار کنی و بچه ات هم پیشت باشه خیلی سخت میشه 

بله دوره ی کارآموزی تولید محتوای سئو محور و مدیریت محتوا در سایت ورد پرس. یه شرکتی بود دوره ی کارآمو ...

مرسی گلم

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
طراحی سایت باید از کجا یاد گرفت؟

باید اول یه ابتداییاتی ازش بلد باشین وگرنه نمی تونید. بیشتر برای رشته های کامپیوتر خوبه. مبانی رو که بلد باشید خیلی شرکت ها کارآموز قبول میکنن اول کار یادتون میدن ولی بعدش باید براشون کار کنید 

اگه بتونی نصف روز بذاری مهد یا پیش کسی خوبه. یا دو روز در هفته. نهایتش باید ساعت خوابشو تنظیم کنی&n ...

به نظرتون اگه مشکل اذیت شدن بچه نبود چی؟ میصرفه که 4 روز در هفته 9 ساعت به علاوه ی یه روز 5 ساعت مدام آنلاین باشم سر سیستم؟ 

به نظرتون اگه مشکل اذیت شدن بچه نبود چی؟ میصرفه که 4 روز در هفته 9 ساعت به علاوه ی یه روز 5 ساعت مدا ...

راستش نمیدونم . بستگی به حجم کارشون داره. و اینکه چقدر مدام باید پای کار باشی. یا مثلا ساعت ناهار داری که کلا بتونی خاموش کنی بری ناهار یا نه... بعد احتمالا یه دوره آزمایشی در حد یه ماه دارن که ببینی اوضاع چه طوریه.

حقوقش هم چون ایران نیستم اطلاع ندارم. 

اونایی که میگی بیشتر میدن نمیتونی بری؟ یا استخدامشون سخت تره؟

نه موسسه ی معتبریه. کامنت قبلیمو بخونید ساعت کاریش رو دقیق تر گفتم 

پس به نظرم خوبه همه مشاغل ساعت کاریشون بالاست عزیزم. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز