یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
رآه میره اما نه مثل آدمای معمولی همون یه طرف ضعیف تره دیگه دستش هم در حدی که میره خرید و می ...
ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم . به مادرت افتخار کن که داداشتو سرپا کرده .خیلی خیلی سخته سرپا کردن همچین بچه ها .چقدر غصه خورده
ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم . به مادرت افتخار کن که داد ...
آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون موقع ها خیلی افتضاح بود ..هزینه دکترای مختلف و فیزیو تراپی هم ک دیگههه
آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون ...
من درک میکنم با پوست استخون .هرجا میرم دلم میشکنه برمیگردم . بدترین و سختترین دردی هسش . من یه مادرم اما همه فکر میکنن مادریم خوب نبوده که بچم اینطوری شده😭