همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
رآه میره اما نه مثل آدمای معمولی همون یه طرف ضعیف تره دیگه دستش هم در حدی که میره خرید و می ...
ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم . به مادرت افتخار کن که داداشتو سرپا کرده .خیلی خیلی سخته سرپا کردن همچین بچه ها .چقدر غصه خورده
ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم . به مادرت افتخار کن که داد ...
آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون موقع ها خیلی افتضاح بود ..هزینه دکترای مختلف و فیزیو تراپی هم ک دیگههه
آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون ...
من درک میکنم با پوست استخون .هرجا میرم دلم میشکنه برمیگردم . بدترین و سختترین دردی هسش . من یه مادرم اما همه فکر میکنن مادریم خوب نبوده که بچم اینطوری شده😭