bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 عنوان سی پی 985 بازدید | 39 پست کسی تجربه داره یا اطلاع داره 1400/09/28 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کائنات عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 5107 خوب شده ؟؟ راه افتاده؟ بله برادرم ۵سالگی راه افتاد خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31869 خوب شده ؟؟ راه افتاده؟ فک کنم بستگی به ضربه ای که به سرشون خورده اً
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 بله برادرم ۵سالگی راه افتاد ای جاااانم پس مادرت خیلی تلاش کرده تا راه بیفته .پسزمنم سی پی هسش یه طرفش درگیره .۳سال نیم هسش .اما هنوز کامل راه نیفتاده .پدرم در اومده هرروز میبردم پارک برای تمرین الان سرما خورده خیلی عذاب وجدان دارم .طفلکی اذیت میشه
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 خیر الان نزدیک ۲۰سالشه یا ابوالفضل خدا خودش شفاش بده
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 فک کنم بستگی به ضربه ای که به سرشون خورده بله .
کائنات عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 5107 ای جاااانم پس مادرت خیلی تلاش کرده تا راه بیفته . پسزمنم سی پی هسش یه طرفش درگیره .۳سال نیم ... اره اونم یک طرفه ست..فیزیوتراپی میبرینضربه علتش نیست علت نرسیدن اکسیژن به مغزه خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 اره اونم یک طرفه ست.. فیزیوتراپی میبرین ضربه علتش نیست علت نرسیدن اکسیژن به مغزه بله پسرمنم بخاطر اینکه به مغزش اکسیژن نرسیده شده سی پی . توروخدا کمکم کنید .الان داداش تون چندسالشه ؟؟؟ خوب راه میره ؟؟؟ از دستش کار میکشه؟
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31869 بله پسرمنم بخاطر اینکه به مغزش اکسیژن نرسیده شده سی پی . توروخدا کمکم کنید .الان داداش تون چندسالشه ... نمیدونم چرا به دلم افتاد پسرت خوب میشه 😍نگران نباش توکل کن به خدا و توسل به حضرت زینب اً
کائنات عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 5107 بله پسرمنم بخاطر اینکه به مغزش اکسیژن نرسیده شده سی پی . توروخدا کمکم کنید .الان داداش تون چندسالشه ... رآه میره اما نه مثل آدمای معمولیهمون یه طرف ضعیف تره دیگهدستش هم در حدی که میره خرید و میتونه بچه های منو بغل کنه خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 نمیدونم چرا به دلم افتاد پسرت خوب میشه 😍نگران نباش توکل کن به حضرت زینب خدا از دهنت بشنوه . برای پسرم دعا کنید طفلکی خیلی اذیت میشه .عذاب وجدان میگیرم اینقدر براش سخت میگیرم تمرین سخت تمرین اجباری آمپول زورکی .طفلکی باهام خیلی کنار میاد انگاری خیلی درکم میکنه تا ناراحت نشم 😭
کائنات عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 5107 بله پسرمنم بخاطر اینکه به مغزش اکسیژن نرسیده شده سی پی . توروخدا کمکم کنید .الان داداش تون چندسالشه ... انشالله خدا کمکت کنه عزیزمتوکلت به اون بالایی باشهمرتب فیزی تراپی ببرش خیلی تاثیر داره واگه تهرانی پیش دکتر سعید توکلی ببر اگه باعمل بهتر میشه عمل کن داداش منو اون عمل کرد خیلی تاثیر داشت خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️