2777
2789
خدا از دهنت بشنوه . برای پسرم دعا کنید طفلکی خیلی اذیت میشه .عذاب وجدان میگیرم اینقدر براش سخت میگیر ...

فدات بشم چشم عزیزم من به دلم افتاد خوب میشه انشالله من هم پدرم سید هست هم مادرم این پسرتو بگو به مادرم بگم براش دعا کنه😘

اً

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رآه میره اما نه مثل آدمای معمولی همون یه طرف ضعیف تره دیگه دستش هم در حدی که میره خرید  و می ...

ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم .  به مادرت افتخار کن که داداشتو سرپا کرده .خیلی خیلی سخته سرپا کردن همچین بچه ها .چقدر غصه خورده 

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم توکلت به اون بالایی باشه مرتب فیزی تراپی ببرش خیلی تاثیر داره  وا ...

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت . بله تهرانم 

شماره از دکتر نداری نوبت بگیرم

ای جااااانم .خیلی خوبه که .پسرمنم به این مرحله برسه خداروشکر میکنم .  به مادرت افتخار کن که داد ...

آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون موقع ها خیلی افتضاح بود ..هزینه دکترای مختلف و فیزیو تراپی هم ک دیگههه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
آره خیلی مادرم سختی کشید خیلییییی ها..از همه بدتر نیش و کنایه های خانواده پدریم..چون وضع مالیمون اون ...

من درک میکنم با پوست استخون .هرجا میرم دلم میشکنه برمیگردم . بدترین و سختترین دردی هسش . من یه مادرم اما همه فکر میکنن مادریم خوب نبوده که بچم اینطوری شده😭

ببخشید خودم نداشتم از اینترنت درآوردم...

آنقدر زنگ بزن تا جواب بدن 

نوبتم معمولا برا چن ماه بعد میده ولی خیلی عالیه کارش 

هرکاری که برای بهتر شدن پسرت لازم باشه راهنماییت میکنه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
ببخشید خودم نداشتم از اینترنت درآوردم... آنقدر زنگ بزن تا جواب بدن  نوبتم معمولا برا چن ماه ب ...

بله متوجه شدم از گوگل زحمت کشیدی .یه دنیا ممنونم . چشم حتما پیگیر میشم