چند وقت پیش یه خانمی تو محله خالهام بود که خاله ام برای سربراه کردن شوهرش رفت پیشش وقتی چند روز گذشت خالم اومد خونه ما و شروع کردن تعریف و تمجید کردن از اون خانم دعانویس خداییش کاری کرده بود که من اصلا شاخ درآوردم و بهش حسابی معتقد شدم تصمیم گرفتم برم پیشش که دخترخالم گفت منم برا حاملگیم میام باهات ، آخه حامله میشد ولی هربار بچه اش سقط میشد تو همون هفته های اول ، وقتی رفتیم چون خیلی گرون میگرفت و دم از میلیون و اینا میزد من بیخیال شدم ولی دخترخالم یه میلیون بهش داد و یه دعا برا حامله شدنش ازش گرفت و از قضا تضمینی بود ، دو ماه بعد دخترخالم حامله شد که این اعتقادمو خیلی بیشتر کرد اینبار بچه اش تا دوماه سقط نشد ولی سر دوماه یه درد وحشتناکی گرفت که مجبور شدن چند وقت بیمارستان بخوابوننش بعدش مجبور شد بچه رو سقط کنه ولی بعد از سقط یه سری تومور تو رحمش پیدا شد و هنوز که هنوزه تحت درمانه و دکتر بهش گفته دیگه هرگز نباید حامله بشه ، شوهرخالم هم الان دوباره همونی شده که از اول بود
من مشابه این چیزا زیاد دیدم طلسم شیطانیه و خدا از کسیکه بره دنبال طلسم رحمتش رو دور میکنه . شاید اوایل احساس کنید همه چی بهتر شده ولی بعدش میبینید چقدر نکبت و گره وارد زندگیتون میشه