2789
عنوان

مهریه یه سکه

306 بازدید | 66 پست

قراره چند وقت دیگه رسمی بشیم و ازدواجمون عاشقانه اس

دوس دارم مهریه ام ۱ سکه باشه بنظر من چه مهریه ام یکی باشه چه ۱۰۰ هزارتا اگه شوهرم از من خسته بشه و دیگه منو نخواد هرکاری میکنه که از دست من خلاص شه

خیلی دوس دارم مهریه ام ۱ سکه باشه خیلی چیز خاصیه

دوسم ندارم فک کنن بخاطر پول باهمیم مخصوصا که همیشه میگم یکی دوستت دارم چون چیرای خاص یدونن مثل خدا . ماه ....

کسی تاحالا مهریه اش یه سکه بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقولانه ب کنتر دوروز دیگه برای حضانت بچه میفهمی ی سکه ینی چی

میتونی در ازاش حضانت بگیری

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

۱۱۰ سکه عرفش هست

منم با عشق ازدواج کردم ،میدونستمم تو هیچ شرایطی ازش نمیگیرم اما ۱۱۴ تا زدم

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بنظرم خوبهدو طرف هم اگه راضی هستیلازم نیست بقیه تصمیم بگیرن براتمهریه هم تضمین نیست برای پایداری قطع ...

منم همینو میگم اگه بخواد ازم راحت شه یچیزی میفروشه مهریمو میده مهریه دلیل قطعی واسه موندن تو زندگی نیس تا وقتی که خودش نخواد

به طور عادی قراره چیز به اسمم کنه که خیلی بیشتر از ۱۴ سکه مهریه ارزش داره چون خاصه دوس دارم ۱ سکه با ...

بعدا خدایی نکرده عاشقیتون تموم شه جدا شین تازه میفهمی چقدر خاص بوده یه چیز درستو درمون بگیر