2777
2789
عنوان

مهریه یه سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو شوهرم ازدواجمون عاشقانه بود خیلی اصرار داشت یه شاخه گل باشه ولی قبول نکردم و آخرش راضیش کردم به ۳۸۲سکه موقع عقد بهم گفت اگه میخوای حق طلاق هم بهت میدم ولی ازش نگرفتم الان پشیمونم که ای کاش حق طلاق هم میگرفتم.

اگه مهریه نداشته باشی تا تقی به توقی بخوره خانوادش میان میگن بیا یه سکهشو میدیم طلاقش بده.

من موافق نيستم.

ان شاءالله تا بد خوش باشيد و كنار هم. ولي جوگير نشو لطفا.

عرف شهر و خانودت رو بگو سكه.

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

ببین تجربه میگه وقتی برا خودت ارزش قائل نشی ینی هیچی

شاید بقیه نگن بخاطر پول باهاشه

ولی تهش احتمالا میگن هه مهریه ی سکه گذاشت ک ما فکرکنیم خیلی ادم خوبیه،باشه فهمیدیم

یا چمیدونم ب چشم ی ادم بی ارزش بهت نگاه میکنن

متعادل بردار ن کم ن زیاد

منم با عشق ازدواج کردم ،میدونستمم تو هیچ شرایطی ازش نمیگیرم اما ۱۱۴ تا زدم

دوستان درکی از من ندارن .من ادم وابسته ایم و بشدت حساس

من مهریمو حتی سال تولدمم کنم باز اگه همسرم منو نخواد قلبم چنان میگیره که هیچ پولی نتونه درمانش کنخ

دوستان درکی از من ندارن .من ادم وابسته ایم و بشدت حساس من مهریمو حتی سال تولدمم کنم باز اگه همسرم من ...

ببین من اسمون بزاد ب زمین زمین بره ب اسمون یه ریال از همسرم نمیگیرم ب شدت عاشقشم خیلی شدید وابستشم از ۱۵ سالگیم باهاش بودم مدام

اما ۱۱۴ تارو زدم برای حفظ ارزش خودم

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من موافق نيستم. ان شاءالله تا بد خوش باشيد و كنار هم. ولي جوگير نشو لطفا. عرف شهر و خانودت رو بگو سك ...

عرف خانواده ما ۱۱۴ تاس فک میکنم

ولی فک کنم ۱۴ تاشو فقط میشه گرفت طبق قانون

قراره چیرایی به اسمم بشه که ارزشش خیلی بیشتر از ۱۴ سکه اس

و اینکه خودش مخالفه میگه ۱۶ تا باشه چون عدد خاصیه این منم که اصرار دارم چون عدد خاصیه و کسی نمیتونه بگه من واسه پول رفتم اشنا شدم

اگه قراره چیزی به نامت بزنه ۱سکه هم اوکیه

اره قراره بزنه منم مهریه بگیر نیستم حقیقتا اینم بخاطر راضی کردن بابامه چون خاصه دوس دارم یکی باشه

خیلی بیشتر از مهریه رو اورده تو زندگیم و الان همچیم بخاطر اونخ

عرف خانواده ما ۱۱۴ تاس فک میکنم ولی فک کنم ۱۴ تاشو فقط میشه گرفت طبق قانون قراره چیرایی به اسمم بشه ...

خب فوقش ١٤ بگو. ما بقي هم به اسمت بشه.

مهريه واسه من مهمه راستش. اين نظر من.

ديگه هر جور خودت صلاح ميدوني عزيزم

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

ببین من اسمون بزاد ب زمین زمین بره ب اسمون یه ریال از همسرم نمیگیرم ب شدت عاشقشم خیلی شدید وابستشم ا ...

منم اینطورم ولی ارزش ادم به مهریه زیاد نیس خواهر من

کسی که نخوادتش مهریه ات میلیاردی ام باشه باز نمیخوادت