2777
2789
عنوان

مهریه یه سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 66 پست
خب فوقش ١٤ بگو. ما بقي هم به اسمت بشه. مهريه واسه من مهمه راستش. اين نظر من. ديگه هر جور خودت صلاح م ...

من صد برابر مهریه رو دار خرج میکنم و خیلی دست ب خرجه و بهترین برند و وسایلو میگیره

حقیقتا مهریه واسه من اصلا مهم نیس

منم اینطورم ولی ارزش ادم به مهریه زیاد نیس خواهر منکسی که نخوادتش مهریه ات میلیاردی ام باشه باز نمیخ ...

اصلا ربطی ب خواستن و نخواستن نداره

من ب شوهرمم گفتم هروقت منو نخواستی بگو خیالت راحت ی قرونم نمیخوام بچه هارو هم هرچی خودت تصمیم گرفتی اوکیه.

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو باید به فکر اون تویی باشی که یه زمانی خدای نکرده قصد داره جدا بشهیه مقدار که عرف هست بنویساصلا مو ...

کسی که بخواد جدا شه تعداد مهریه جلوشو میگیره؟

طلاق عاطفی با طلاق دادگاهی واسه من یکی حساب میشه

ببین تجربه میگه وقتی برا خودت ارزش قائل نشی ینی هیچیشاید بقیه نگن بخاطر پول باهاشهولی تهش احتمالا می ...

کسی که مهریه اش کمه چرا باید به چشم یه ادم بی ارزش دیده شه؟

ما حتی رسمی نشدیمم همه میدونن پارتنر من واسه من همه کار میکنه حتی با ۱ سکه مخالفه من از علاقه خودم اینکارو میکنم ن اینکه تو چشم کسی خوب یا بد بشم

کسی که مهریه اش کمه چرا باید به چشم یه ادم بی ارزش دیده شه؟ما حتی رسمی نشدیمم همه میدونن پارتنر من و ...

اگه تصمیم خودته که مشکلی نداره ولی اگه اصرار شوهرته هرگز این تعدادو قبول نکن

اصلا ربطی ب خواستن و نخواستن ندارهمن ب شوهرمم گفتم هروقت منو نخواستی بگو خیالت راحت ی قرونم نمیخوام ...

بنظر من مهریه ب ادم ارزش نمیده

یعنی زنا واقعا ارزششون بخاطر اینکه شوهرشون ب راحتی نمیتونه طلاقشون بده؟

مهریه همیشه بخاطراین نیست خدای نکرده جدابشی مهریه بزن یکروزخدایی نکرده اتفاقی افتادمال اموال همسرت به بچه هات برسه نه بقیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی که بخواد جدا شه تعداد مهریه جلوشو میگیره؟طلاق عاطفی با طلاق دادگاهی واسه من یکی حساب میشه

وضعیت مالی حسابش با وضعیت عاطفی جداست

میتونی غمگینی باشی که تو دوره ی سخت زندگیش داره تامین مالی میشه،میتونی غمگینی باشی که پولی تو دست و بالش نیست.

تنها فایده ی مهریه نداشتن شاید اینه که پسره زیاد بازیت نمیده،اگه نخواستت راحت جدا میشه.

با مهریه زیاد ارزش قائل میشم؟من خرجم خیلی بالاس ولی دوس دارم مهریه ام ۱ سکه باشه

عزیزم تو با یک مرد طرف هستی.... مرد هم وقتی دستش به آدم برسه کلا بعدش تغییر میکنه خیلی راحت میتونه زبونم لالزبونم لال طلاقت بده بعدش دیگه تو اون ادم سابق نیستی مطلقه میشی... یک سکه مهریه گل بخودی هستش

وضعیت مالی حسابش با وضعیت عاطفی جداستمیتونی غمگینی باشی که تو دوره ی سخت زندگیش داره تامین مالی میشه ...

کسی که بخواد جدا میشه

الان ت فامیل مبینم زن و شوهرن و طلاق نگرفتن ولی از صدتا غریبه ام غریبه ترن من اگه تو همچین فضایی باشم خودم طلاق میگیرم

بنظر من مهریه ب ادم ارزش نمیدهیعنی زنا واقعا ارزششون بخاطر اینکه شوهرشون ب راحتی نمیتونه طلاقشون بده ...

دوروز دیگه بچه بیاری و وابسته بچت باشی

شوهرت بگه تورو نمیخوامبچه رو میخوام

میگی اقای شوهر بچمو نمیدم عوض مهریه رو نمیخوام اونم از خداشه میگه اوکی

اما مهریه نباشه میگی بچمو میخوام میگه نمیدم و تمام

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اموالشو ب اسمم میکنه

خوشبخت بشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی که مهریه اش کمه چرا باید به چشم یه ادم بی ارزش دیده شه؟ما حتی رسمی نشدیمم همه میدونن پارتنر من و ...

جوگیر نشو تو رو خدا

مهریه برای دور از جان .روزگار بعد از فوت همسره

که دچار مشکل ارث میراث با صد نفر آدم نشه

۱۸-۱۹ 😔