2777
2789
عنوان

مهریه یه سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 66 پست
حضانت چی بچه؟

اره

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

منو شوهرم ازدواجمون عاشقانه بود خیلی اصرار داشت یه شاخه گل باشه ولی قبول نکردم و آخرش راضیش کردم به ...

تو خانواده ما و مخصوصا خانواده اونا طلاق حکم مرگو داره یعنی هرجور شده زندگی میکنن که طلاقی نباشه

خانوادش فتنه گر نیستن و منو دوسم دارن من درعوض مهریه چیزای بارزش تر و گرون تری ب اسمم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعیت مالی حسابش با وضعیت عاطفی جداستمیتونی غمگینی باشی که تو دوره ی سخت زندگیش داره تامین مالی میشه ...

اتفاقا مشکل همینه که طلاق نمیده

و مهریه کم رو میده و از سر لجبازی نگه میداره تا زن ازدواج مجدد نکنه

دوستم حتی با اثبات عسرحرج هم نمیتونه طلاق بگیره چون مهریه و حق طلاق نداشت

۱۸-۱۹ 😔

عزیزم تو با یک مرد طرف هستی.... مرد هم وقتی دستش به آدم برسه کلا بعدش تغییر میکنه خیلی راحت میتونه ز ...

من یه سکه درظاهر میگیرم ولی درپشت صحنه چیزای دیگه ب اسمم میشه

همسر من بشدت ترس از دس دادن منو داره و شبیه بچه ها میشه وقتی میترسه حتی از اسمشم میترسه

دوروز دیگه بچه بیاری و وابسته بچت باشیشوهرت بگه تورو نمیخوامبچه رو میخواممیگی اقای شوهر بچمو نمیدم ع ...

چقدر سمی!

بچه در عوض پول؟

بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادره و بعدش خودش انتخاب میکنه

مردی که زنشو نخواد بچشم نمیخواد

کسی که لج کنه سر بچه لجبازم باشه ک همسر من هست با مهریه قانع نمیشه

خودم به چشم دیدم اونم خیلی نزدیک که خیلی از مردا بخاطر بچه هاشون ب زور با زنشون زندگی کردن

مردی که زنشو نخواد بچشم نمیخواد

من چند روز پیش عقدم بود ۱۴ تا سکه و ۵۰ گرم طلا طلارو خریدسرعقد بهم داد اگراز طرفی سبک کردی تعادل رعا ...

مبارکه عزیزم خوشبخت شی

۱ سکه فقط نمای کاره درعوضش چیزی ب اسمم میشه که بیشتر از ۱۴ تا سکه ارزششه

و ارزش زن به پول و مهریه اش نیست

امیدوارم بعدها مجبور نشی بهش فکرکنی! هرطور راحتی!

منظورم از خدانکنه برای بعد از فوت بود

کسی که منو نخواد از بس منو اذیت میکنه که خودم مهریمو ببخشم و فرار کنم به مهریه نیس به ادم بودن طرف مقابله

اوکی ولی بی گدار ب آب نزن فراموش هم نکن اینجا ایرانه

حرفاتون درسته و قبولش دارم

ولی کسی که مریض باشه مهریه من ۱۳۸۰ تا ام باشه از بس اذیتم میکنه و طلاقم نمیده ک خودم فرار کنم

تازه دیگه اون قانون سفت و سختم واسه مهریه دادن نیس و راحت کم و زیادش میکگن