2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست
۵ ساله میریم پیشش بابام کار نداشت دعاداد رفت سرکار..اما کارای بر نمیکنه مثلا طلسم وایتا واسه کسی نمی ...

به نظر من بازم خوب نیست😞😞😞

چون ممکنه مشکلیو برطرف کنه اما بعد چند وقت یه گرفتاری دیگه درست می‌کنه😞😞

یا خدا😱😱😱😱 می‌دونستی و رفتی پیشش؟؟

یعنی فکر کردی بقیشون چکار میکنن همه دعا نویسا جادوگران با موکل سرو کار دارن وگرنه دعا وطلسم یه سری خطو خطوت هستن از خودشون قدرتی ندارن.که البته اونا عاشق چشمای آدم نیستن با این کارها وارد زندگی آدم میشن .شاید یه کارو درست کردند ولی انرژی منفیشون تمام زندگی آدمو داغون میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فکر کردی بقیشون چکار میکنن همه دعا نویسا جادوگران با موکل سرو کار دارن وگرنه دعا وطلسم یه سری خ ...

میدونم ولی تو دعاهای بعضیاشون اسم خدا و دعاهای خوبه

مثل لا حول و لا قوه الا بالله

رو کاغذی که نوشتن هم آثار کارای بد نیست😞

۵ ساله میریم پیشش بابام کار نداشت دعاداد رفت سرکار..اما کارای بر نمیکنه مثلا طلسم وایتا واسه کسی نمی ...

بعضی چیزا به صلاح نیس دختر ذایی من این کارو کرد پسره برگشت ولی بعد ازدواج هی بهش خیانت میکرد صلاح خدارو کا نمیدونیم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

بعضی چیزا به صلاح نیس دختر ذایی من این کارو کرد پسره برگشت ولی بعد ازدواج هی بهش خیانت میکرد صلاح خد ...

نمیدونم اما من عین دیوونه ها سده بودم بهم گف واست دعاگرفته ک اینجوری یه دعایمم داد ریختم روسرم خیلی حالم خوب سد خیلی بدبودخالم اگ نبود

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نمیدونم اما من عین دیوونه ها سده بودم بهم گف واست دعاگرفته ک اینجوری یه دعایمم داد ریختم روسرم خیلی ...

نمیدونم ولی به صلاحت نبوده تو کار خدا دست کاری کردی اگه به صلاحت بود خودش بر میگزدوند

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

[QUOTE=219258199]با جنا درارتباطه[/QUOTEعزیزم بیاشخصی شمارشو بهم بده یکسال نیمه شوهرخواهرمورها کرده بخاطر دخالتهای مادرشوهرش بخدا ثواب داره کمکم کنی بقران پدرمادرمون فوت کردن خیلی بی کس رهاشده 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
میدونم ولی تو دعاهای بعضیاشون اسم خدا و دعاهای خوبه مثل لا حول و لا قوه الا بالله رو کاغذی که نوشت ...

گول این ظاهر سازیارو نخورین فقط وفقط موکل دارن که موکل هرگز اجازه ندارن برا آدما کاری کنن.اوتاشون که برا آدم کار میکنن کافراشون هستن .که انرژی منفی وارد زندگی آدم میکنن وانرژیشونو از این راه تامین میکنن.حتما چیزی میدونم که میگم

اع منو نترسون دیگه😭😭😭😭😭😭 الان من چه غلطی کنم😭😭💔💔

الانو نمیدونم ولی لطفا طرف این چیزا نرین .رابطتونو با خدا قوی کنید وازش بخوایین .اگه به صلاح باشه میده اگه نباشه که یعنی نیست دیگه .نباید از طرف شبکه منفی کارتون درست کنید که اسمش روشه واخر عاقبت نداره 

طرف مشهدی بود😭😭😭😭 من تازه واسه ترس و اظطرابم گرفتم

خوب عزیزم حالا اشکال نداره توبه کن از خدا بخاه که ببخشه ودیگه سمت این کارا نرو ایشالا که باتوکل به خدا زندگیت پر از انرژی مثبت میشه واون خنثی میشه

خوب عزیزم حالا اشکال نداره توبه کن از خدا بخاه که ببخشه ودیگه سمت این کارا نرو ایشالا که باتوکل به خ ...

سری قبلی توبه کردم ولی باز خودمو قانع کردم این مشهدیه خوبه😞😞😞😞💔💔💔

باشه عزیزم ممنون💋💋💋

سری قبلی توبه کردم ولی باز خودمو قانع کردم این مشهدیه خوبه😞😞😞😞💔💔💔 باشه عزیزم ممنون💋💋💋

عزیزم برا خدا که فرقی نمیکنه زندگی خودمونو انرژی منفی میگیره حالا مشهدی باشه یا پشت هفت کوه سیاه فرقی نمیکنه.هرچی خیرو شور وشعف وشادی وانرژی مثبته بایاد خدا وارد زندگیمون میشه .قربانت خوشبخت باشی