naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان دعانویس 378 بازدید | 36 پست خانما من رفتم پیش دعانویس بادوس پسرم کات بودیم دعاداد سوزوندم واسه خودمم دعای سردی نوشت..بعد من خودم خیلی ازش سرد شدم و نبودش واسم مهم نبود دیگ واونم دیشب باکلی گریه زاری برگشت...نمیدونم کار دعانویسه بوده یا خواست خدا گیجم بنظرتون خدا خواسته؟یا واقعا دعاهست و واقعیه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/09/26 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_neginam_ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1899 به نظرم دعا واقعیه 🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 به نظرم دعا واقعیه من واقعا سرد شدم بهم دعاداد گف تو اب ترشی بریز بخور بعد من میمردم واسش اما خیلی دیگ واسم عادی شد و مهم نبود ک تیس روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
_neginam_ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1899 من واقعا سرد شدم بهم دعاداد گف تو اب ترشی بریز بخور بعد من میمردم واسش اما خیلی دیگ واسم عادی شد و م ... اره منم تجربه کردم 🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
pakdelllll عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 531 من واقعا سرد شدم بهم دعاداد گف تو اب ترشی بریز بخور بعد من میمردم واسش اما خیلی دیگ واسم عادی شد و م ... شمارشو نداری بفرسی واسم؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 دعا واقعا واقعیه پس اگ واقعیه واسه بعضی موارد خوبه ادم بره من خودم میمردم اگ نبود اما دیگ خیلی خوب شد حالم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 شمارشو نداری بفرسی واسم؟ گلم میترسم معدفی کنم واسه شما خوب نباشه چون میگن دعانویس باید بیوفته ب ادم شرمنده میشم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
۰farmandeh۰ عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 12606 پس اگ واقعیه واسه بعضی موارد خوبه ادم بره من خودم میمردم اگ نبود اما دیگ خیلی خوب شد حالم اره ولی اگه از چیزای بدی کمک نگیره و آدم خوبی باشه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ااسمش چی بود ؟ دعانویسه؟من حضوری رفتم ۵ سالی نیشه کل خانواده میریم پیشش من خودم خیلی رفتم اما معرفیشم نمیکنم چون یهو واسه یکی خوب نباسه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اره ولی اگه از چیزای بدی کمک نگیره و آدم خوبی باشه با جنا درارتباطه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 یا خدا😱😱😱😱 میدونستی و رفتی پیشش؟؟ ۵ ساله میریم پیشش بابام کار نداشت دعاداد رفت سرکار..اما کارای بر نمیکنه مثلا طلسم وایتا واسه کسی نمینویسه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....