2777
2789
عنوان

دعانویس

378 بازدید | 36 پست

خانما من رفتم پیش دعانویس بادوس پسرم کات بودیم دعاداد سوزوندم واسه خودمم دعای سردی نوشت..بعد من خودم خیلی ازش سرد شدم و نبودش واسم مهم نبود دیگ واونم دیشب باکلی گریه زاری برگشت...نمیدونم کار دعانویسه بوده یا خواست خدا گیجم بنظرتون خدا خواسته؟یا واقعا دعاهست و واقعیه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
به نظرم دعا واقعیه

من واقعا سرد شدم بهم دعاداد گف تو اب ترشی بریز بخور بعد من میمردم واسش اما خیلی دیگ واسم عادی شد و مهم نبود ک تیس

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا سرد شدم بهم دعاداد گف تو اب ترشی بریز بخور بعد من میمردم واسش اما خیلی دیگ واسم عادی شد و م ...

اره منم تجربه کردم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
دعا واقعا واقعیه

پس اگ واقعیه واسه بعضی موارد خوبه ادم بره من خودم میمردم اگ نبود اما دیگ خیلی خوب شد حالم

شمارشو نداری بفرسی واسم؟ 

گلم میترسم معدفی کنم واسه شما خوب نباشه چون میگن دعانویس باید بیوفته ب ادم شرمنده میشم

ااسمش چی بود ؟

دعانویسه؟من حضوری رفتم ۵  سالی نیشه کل خانواده میریم پیشش من خودم خیلی رفتم اما معرفیشم نمیکنم چون یهو واسه یکی خوب نباسه

اره ولی اگه از چیزای بدی کمک نگیره و آدم خوبی باشه

با جنا درارتباطه

یا خدا😱😱😱😱 می‌دونستی و رفتی پیشش؟؟

۵ ساله میریم پیشش بابام کار نداشت دعاداد رفت سرکار..اما کارای بر نمیکنه مثلا طلسم وایتا واسه کسی نمینویسه