2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 104 پست
بنظرتون اونهمه خاطره از یادم میره ؟ وقتی جهیزیه گرفتم همش زندگی بااون جلو چشمم بود اما من ک بد نبودم ...

نه عزیزم از یادت نمیره اما باید کسی رو واسه زندگی انتخاب کنی که کنارش ب ارامش برسی....زندگی یه سفره تو دنبال همسفر خوب باش...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بهم میگه میبندمت ب تخت اما وقتی میگم میرم حتی اشکش درمیاد اما چ فایده ک حتی کارم نمیکنه فقط خواب&nbs ...

استارتر 

این آدم تعادل روانی نداره... 

به مشاور مراجعه کن 

من باشم حتی بدون اینکه به مشاور هم مراجعه کنم جونم و بر می دارم و در می رم 

با احساس تصمیم نگیر به هیچ عنوان 

اگه با احساس تصمیم بگیری یک عمر خودت و بدبخت می کنی 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهم میگه میبندمت ب تخت اما وقتی میگم میرم حتی اشکش درمیاد اما چ فایده ک حتی کارم نمیکنه فقط خواب&nbs ...

بگو ببخشیدا غلط می‌کنی مگه الکیه عزیزم شکایت میتونی کنی همچین کارایی بخواد کنه دوست داشتن همیشه کافی نیست بدیاش خیلی بیشتره هنوز نرفتین زیر یه سقف اینه این چند سال دیگه گذشت حداقلش از این به بعد میتونی خوب زندگی کنی دوست داشتن یکی لیاقت میخواد وگرنه به کسی که لیاقت نداره خوبی کنی و دوسش داشته باشی خیلی بیشتر از چیزی که لیاقت داری ضربه میخوری و اون موقع همش تقصیر خودته احساسی تصمیم نگیر خط قرمز داشته باش برای خودت با بددهنی و تهمت خیلی از حرمتا می‌شکنه واقعا چجوری اینا برات خط قرمز نیست و اگر هست براحتی زیر پات میزاری

عزیزم شوهر منم شکاکهو اینو  قبل ازدواج بخوبی نشون داد اما من اصلا توجه نکردم همه گفتن بعد ...

اینم خیلی خودخواهه من همه جوره تلاش کردم درست بشه پرینت خطمو گرف همه جوره خاست مچ بگیره اما من کاری نکردم ک مچمو بگیره از یطرف عقل میگه برو از یطرف قلب میگه بمون .. چطور بعد اینکه اینهمه بااین بودم برم بشم زن یکی دیگه؟

نه عزیزم از یادت نمیره اما باید کسی رو واسه زندگی انتخاب کنی که کنارش ب ارامش برسی....زندگی یه سفره ...

عزیزم چقده قشنگ گفتی زندگی سفره دنبال یه همسفر خوب باش به دلم نشست

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

هزار بار گفتم ب خونوادشم گفتم حتی ی مراسم دورهمی داشتیم گف تا عید قول میدم درست شم و عقد کنیم اما کو ...

به خانوادت بگو بهشون بگن هرچقدرم که اصرار کردن تو فقط حرف خودت‌رو بزن بگو نمی‌خوامش 

ببین دوست داشتن‌رو بیخیال آدما تو دنیا به خیلیا علاقه‌مند میشن ولی باید بین عقل و احساس همیشه از عقل پیروی کرد اینو ولش کن باور کن یه روزی از یکی دیگه خوشت میاد باهاش ازدواج میکنی خوشبخت میشی ولی این یکیو ول کن 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
حرف یک عمر زندگیه  اینجور ادما هیچ جوره درست نمیشن تمووووم کن شاید یک سال سختت باشه ولی میرزه ...

تصمیم تموم شدنشو دارم اما خیلی در حقم بد شد مگه چیکار کردم ک این شد اخرش خیلی باهاش سختی کشیدم ب امید اینده قشنگ 

بنظرتون اونهمه خاطره از یادم میره ؟ وقتی جهیزیه گرفتم همش زندگی بااون جلو چشمم بود اما من ک بد نبودم ...

تو که از آینده خبر نداری نمیدونی چی میشه ولی اگر درست انتخاب کنی توی زندگیت آرامش داری میتونی زندگی کنی نه فقط نفس کشیدن و اونقدر بعدش اتفاقات خوب برات میفته که این چیزا بی اهمیت بشه، به این چشم بهش نگاه کن که شانس آوردی که الان چهره و شخصیت واقعیشو شناختی وقتی هنوز حدی نشده به اون شکل 

هزار بار گفتم ب خونوادشم گفتم حتی ی مراسم دورهمی داشتیم گف تا عید قول میدم درست شم و عقد کنیم اما کو ... : /discussion/topic/7796440/%d9%86%d8%a7%d9%85%d8%b2%d8%af-%d8%b4%da%a9%d8%a7%da%a9?postId=219118069

مرگ ببار،شیون هم یبار....تمومش کن بره....به پدرومادرت بگوکه بهشون بگن تمام....خودتم بهش بگووبلاکش کن....وبعدهم احتیاح به زمان داری که حالت خوب بشه....گریه کن،براش عزاداری کن ،اصلاجلوی خودتونگیر،هرچی بگیری بدتره وسخته فراموش کردنش....هیچی تودنیامهم ترازخودت نیست... سال اینده همین موقع حالت خوبه....

عزیزم چقده قشنگ گفتی زندگی سفره دنبال یه همسفر خوب باش به دلم نشست

واقعیته عزیزم....اون همسفر میتونه ما رو به ارامش برسونه و اگه بد باشه از درون نابودمون میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اینم خیلی خودخواهه من همه جوره تلاش کردم درست بشه پرینت خطمو گرف همه جوره خاست مچ بگیره اما من کاری ...

اسی چند وقت دیگه قلبی واست نمیمونه چون داره داغون میکنه مطمئن باش روزای خوبی در انتظارت نیست آرامش نداری

از قدیم گفتن برا کسی بمیر که برات تب کنه

شوهر شما تب که هیچی خودشو زده به نفهمی

بازم صلاحت خودت میدونی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

توروخدا توروخدا جون همه عزیزانت تا عقد نکردی فقط جونت بردار و یرو مطمئن باش آدم شکاک درست بشو نیست ب ...

یجوری کتکم زد ک تمامه دستام سیاااااههههه بود تو خونه استین بلند پوشیدم میدونی چرا؟ چون وقتی خانوادمو شست گذاشت کنار ی کلمه گفتم گوه نخور وای نمیدونید چیکااارم کرد یاد اون روز میوفتم میخام بمیرم پس اینهمه بد کرد چطور تاوان بگیرررم ینی اینهمه سواستفاده و اذیت اخرش خدافظ خدافظ؟

واقعیته عزیزم....اون همسفر میتونه ما رو به ارامش برسونه و اگه بد باشه از درون نابودمون میکنه

خداروشکر همسفرم خوبه شکر خدا

انشالله همه زمان سرزمینم در آرامش باشن