2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 104 پست
خداروشکر همسفرم خوبه شکر خدا انشالله همه زمان سرزمینم در آرامش باشن

الحمدالله که راضی هستی💗🧿

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سال دیگتو ببین بدیاشو ببین که اگر اینجوری پیش بری چقدر بدتر از الانت میشی عملا میشی بازیچه دستش کنترلت می‌کنه حرف حرف خودشه هیچ اختیاری از خودت نداری هیچی باید بگی چشم انگار نه انگار تو هم انسانی دوست داشتن کورکورانه هیچی جز پشمیونی نداره عزیزم روی خودت و اعتماد بنفست هم کار کن حتما 

تصمیم تموم شدنشو دارم اما خیلی در حقم بد شد مگه چیکار کردم ک این شد اخرش خیلی باهاش سختی کشیدم ب امی ...

بعضیااا بعد یک عمر زندگی مشترک جدا میشن برای همچین اخلاقایی،،،جونتو بردارو در رو،،،،برات تجربه میشه

بگو ببخشیدا غلط می‌کنی مگه الکیه عزیزم شکایت میتونی کنی همچین کارایی بخواد کنه دوست داشتن همیشه کافی ...

منم دیونه کرده منم ب این چیزا فکر میکنم ک دارم روانی میشم همه ملاکش واسه زندگی سکسه میگم برو کار کن اینا موقع داره اما.... کلی قول داده یکیشم عملی نکرده فقط اومد خاستگاری ک واقعا نامزدی شده کوفتم 

همه میگن ولش کن خودمم میخام همینکار کنم دیگه 

اسی تو دوستش نداری بهش فقط عادت کردی همینن

بکن این دندون لقو 

خودتو آزاد کن راحت 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

ن عقد نیستیم پنج ماهه نامزدیم صیغه ایم  اینهمه بهش خوبی کردم اینهمه کمکش کردم دلم واسه خودم می ...

خوب عقد نیستی جونت بردار برو ببین غیر ممکنه با این به ارامش برسی منم با شوهرم دوست بودم زمان عفد تنها چیزی که بهم نداشت شک بود الان بعد دوتا بچه یه حرفای میزنه اصلا روم نمیشه به زبون بیارم میگه قبل. من با چند تفر بودی اگه کسی تو کوچه خیابون نگام کنه میگع اههه چه خوشت امده والا من پيرزن کی نگاه میکته با اونهمه دختر خشکل که هست ببین فقط فرار کن شوهرم یه مدت تیک زده رو من برادرش بخدا خیر نمیبینی با این بری زیر سقف نه میشناسمت نه دیدمت اما خواهراته دلسوزاته میگم با زندگیت اینکار نکن 😔😔

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
به خانوادت بگو بهشون بگن هرچقدرم که اصرار کردن تو فقط حرف خودت‌رو بزن بگو نمی‌خوامش  ببین دوست ...

تصمیم ب همینکار دارم بخدا هرشب همش راجب ربطه جنسی میگه خستم کرده همش میگه باید از تنت فیلم بدی واقعا من بیزارم از اینکارا اگه انجام ندم میگه لابد با کسی بودی میترسی اصن حرفا مزخرفی میزنه بخدا تا یچیزی ام بشه تهدید میکنه میگه ب خانوادت میگم قبلا با من بودی کاش برمیگشتم ب عقب

منم دیونه کرده منم ب این چیزا فکر میکنم ک دارم روانی میشم همه ملاکش واسه زندگی سکسه میگم برو کار کن ...

ببین خودت یه بار بشین همه حرفاتو به خودت بزن واقعااا این آدمه لیاقت داره عملا داره خود واقعیشو نشونت میده دوستت نداره جدی میگم مشکل روانی داره وابسته شده نهایت ولی اصلاااا  دوستت نداره مگه آدم با کسی که دوستش داشته باشه این کارا رو می‌کنه ؟!!؟ تهمت میزنه فحش میده میزنه نه عزیز من فقط به زبون میگه دوست دارم همین آدما تو حرف زدن میتونن فتشگ باشن گول حرفاشونو نخور 

عزیزم شوهر منم شکاکهو اینو  قبل ازدواج بخوبی نشون داد اما من اصلا توجه نکردم همه گفتن بعد ...

یا خدا.دختر پس چحوری میگی وابستشی😑

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

سلام صبح بخیر

منم صحبت بقیه رو تایید میکنم ، زندگی مشترک یه کوهنوردی هستش که شروع میکنید باهم برید بالا ، دوران نامزدی و عقد مثل وقتیه که پایین کوه تو یه دشت کنار رودخونه نشستین دارید چایی میخورید، منظورم اینه این دوران شیرین ترین دوران زندگیه وقتی شروع به حرکت کردید دیگه خیلی وقتا وقت یه چایی هم ندارید، 

حالا خودت فکر کن ببین از الان که اینجوری باشه تهش چی میشه

تصمیم ب همینکار دارم بخدا هرشب همش راجب ربطه جنسی میگه خستم کرده همش میگه باید از تنت فیلم بدی واقعا ...

نباید ایراداشو از خونوادت پنهان میکردی حتی اون موقع که کتکت زد درسته بعضی چیزا باید بین دو شخص حل بشه ولی نه این چیزا بعدم چرا باید به  همچین کسی خودت ثابت کنی وقتی ارزش نداره ،قبلش به خونوادت بگو حرفاش چت نمی‌دونم هر چی صداشو ضبط کن ،که نخواد بیاد حرف در بیاره از خودش