2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 104 پست
اسی چند وقت دیگه قلبی واست نمیمونه چون داره داغون میکنه مطمئن باش روزای خوبی در انتظارت نیست آرامش ن ...

این چ شوهریه اخه بخدا جرعت ندارم بگم برو کار کن کتک میزنه همش چکم میکنه گوشی قبلیمو سر هیچی شکوند انگشتر نامزدیمو فروخت واسم گوشی گرف در این حدددددد بابام نمیدونهههه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تصمیم ب همینکار دارم بخدا هرشب همش راجب ربطه جنسی میگه خستم کرده همش میگه باید از تنت فیلم بدی واقعا ...

خوب بگو بهش ک برات نهم نیس اصلا میدونستن

بگو خوب باهم بودیم برای ازدواج الانومیبینم مناسب هم نیستیم

خانواادت رو هم توحیح کن البته امیدوارم باهات همراه باشن نباشن هم مهم نیست ایندت رو باهاش خراب نکن فوقش یصیغه پس دهده میشه و تمام

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
این چ شوهریه اخه بخدا جرعت ندارم بگم برو کار کن کتک میزنه همش چکم میکنه گوشی قبلیمو سر هیچی شکوند ان ...

اسی من هنگ کردم هر کسی صلاح خودشو میدونه البته این ازدواج به صلاح شما نیست ولی وقتی نمیتونی عادتتو تموم وباید تا آخر زجر بکشی. با عقل پیش برو خودتو خلاص کن از این زنجیر اسارت

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

خوب عقد نیستی جونت بردار برو ببین غیر ممکنه با این به ارامش برسی منم با شوهرم دوست بودم زمان عفد تنه ...

میدونم چی میگی گلم دقیقا همینه هیشکی با عاشقی ب روز خوش نرسیده اخرش طعنه رو میزنن 

ببین خودت یه بار بشین همه حرفاتو به خودت بزن واقعااا این آدمه لیاقت داره عملا داره خود واقعیشو نشونت ...

خیلی زبون باز خیییلی اما فقط کارش تهمت و فحش و کتک بعد میگه از رو علاقه میگم تو عاشق نیستی میگه چیییی بمن گفتی عاشق نیستم تو غرورمو شکوندی تو منو کشتی وای اصن نمیدونی روانی شدم

تصمیم ب همینکار دارم بخدا هرشب همش راجب ربطه جنسی میگه خستم کرده همش میگه باید از تنت فیلم بدی واقعا ...

این کار رو نکن که اگه کردی همین رو میکنه تهدید بر علیه خودت که نتونی جدا بشی

خوب بگو بهش ک برات نهم نیس اصلا میدونستن بگو خوب باهم بودیم برای ازدواج الانومیبینم مناسب هم نیستیم ...

کافیه بگم نمیخام ب هم میزنن مادرم داره داغون شدنمو میبینه یبار ب همش زد باز خانوادگی ک جمع شدین حل شد اما....

خیلی زبون باز خیییلی اما فقط کارش تهمت و فحش و کتک بعد میگه از رو علاقه میگم تو عاشق نیستی میگه چییی ...

بگو با اینکارا اسم عشق کثیف و نجس نکن کاش فقط کاراش همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟!!! اینا کم چیزی نیستاااا، بخدا من جای تو بودم تا الان دستش شکسته بودم به هررر طریقی ، بددهنی و دست بزن و تهمت انچنانننن خط قرمزمه که هررر کی باشه برام پست ترین آدم میشه و از چشمم میفته حتی اگر بیست سال در حقم خوبی کرده باشه  ، کجاست این دوست داشتن مسخرش وقتی همه رفتارا و کاراش در تناقض وقتی نمیشه حسش کرد