2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

1736 بازدید | 104 پست

بچه ها واقعا دارم دیونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم 

نامزدم خیلی اذیتم میکنه اما با رفتاراش یجوری محکومم میکنه ک حس میکنم واقعا انگار مقصر منم 

بخدا باهام خوب باشه باهاش خیلی خوبم و خییییلی باهاش ساختم همه جوره . اما همه جوره شکاکه رسما بهم میگه تو با رفیقمی و راحت تهمتای بدی میزنه من هی کنار اومدم اما تا کی اخه بخدا سه چار بار بدجور ازش کتک خوردم اما میگه من از روی حساسیت و علاقه اینطورم چندباری ک فحش داد منم یکم بد جوابشو دادم بیشتر بابت تهمتای خیلی بدش 

خیلی ام همودوسداریم ن دلم میاد ولش کنم ن میتونم با زندگیم بازی کنم چیکااااارررررر کنم ... ارزوی من فقط ی زندگیه باارامش باهاش بود پس عمر هدر رفته ی من چی میشه این وسط شبا تا اینموقع بیدارم از فکر .بعد بدتر از همه اصلا فکر کار نیس میگه تو غرور منو شکوندی خونه نشینم کردی هه پس چرا اسم گذاشتن سرع منه بدبخت خدایا کمکم کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفمو پس می‌گیرم اگه عقد نکردی بهم بزن باهاش اگه هم عقد کردی و نمی‌خوای جدابشی حداقل برو پیش روانشناس خوب این الان اینجوریه فردا برین زیر یه سقف که بدتر میشه😐

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید

عزیزم شوهر منم شکاکهو اینو  قبل ازدواج بخوبی نشون داد اما من اصلا توجه نکردم همه گفتن بعدا برید سر خونه زندگیتون درست میشه اما هیچی درسا نشد یه بچه هم موند وسط الان حبسم نه اینک فک کنی در قفل میکنه روماا نه ولی یکارایی کردع خودم ترجیح دادم دنبال حاشیه نباشم زندگیم   جوونیم یکنواخت شده . خیلی خود خاهن ادمای شکاک . بخدا الان برید پیشه مشاور خیلی یهترع تا ازدواج کنی نتونی جمش کنی ..... من تلفن شوهرمو از س بوق دیر تر ج بدم یا دسشویی باشم جواب ندم ؛ بعدا میگ تو دنبال خراب بازیات بودی تلفن و ج ندادی

من باشم جونم و برمی دارم و در می رم... 

آدمی که تو نامزدی کتک می زنه معلوم نیست چندوقت دیگه چه کار هایی ازش سر بزنه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
حرفمو پس می‌گیرم اگه عقد نکردی بهم بزن باهاش اگه هم عقد کردی و نمی‌خوای جدابشی حداقل برو پیش روانشنا ...

ن عقد نیستیم پنج ماهه نامزدیم صیغه ایم 

اینهمه بهش خوبی کردم اینهمه کمکش کردم دلم واسه خودم میسوزه 

ن عقد نیستیم پنج ماهه نامزدیم صیغه ایم  اینهمه بهش خوبی کردم اینهمه کمکش کردم دلم واسه خودم می ...

جداشو ازش بهم بزن نامزدی رو بگو بدرد من نمیخوری برو رد کارت 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
من باشم جونم و برمی دارم و در می رم...  آدمی که تو نامزدی کتک می زنه معلوم نیست چندوقت دیگه چه ...

بهم میگه میبندمت ب تخت اما وقتی میگم میرم حتی اشکش درمیاد اما چ فایده ک حتی کارم نمیکنه فقط خواب 

نذار احساست ب عقلت غلبه کنه و یه عمر خودتو بدبخت کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جداشو ازش بهم بزن نامزدی رو بگو بدرد من نمیخوری برو رد کارت 

هزار بار گفتم ب خونوادشم گفتم حتی ی مراسم دورهمی داشتیم گف تا عید قول میدم درست شم و عقد کنیم اما کو ی روز خوبه ی روز گیر میده میگه من از کجا بدونم امروز خونه بودی نرفتی بدی .. ببخشید انقد رک گفتم 

توروخدا توروخدا جون همه عزیزانت تا عقد نکردی فقط جونت بردار و یرو مطمئن باش آدم شکاک درست بشو نیست بعد ازدواج بدترم میشه

کتکت میزنه چه غلط های اضافی

مطمین باش علاقت بهش از عادت و تنهاییه بره عادت میکنی