2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 104 پست
بنظرتون اونهمه خاطره از یادم میره ؟ وقتی جهیزیه گرفتم همش زندگی بااون جلو چشمم بود اما من ک بد نبودم ...

الان تریپ احساسات برداشتی و میگی نمی تونم نمی تونم ازش جدا شم، رویاها و آیندمو با این دیدم... 

بعد از 2 سال که از زندگی پشیمونت کرد نظرت عوض میشه... 

اگه هم میخای جدا شی منتظر یه فرصت باش تا بهت تهمت بزنه دوباره، بعد با همین بهانه جدا شو.... 

ایشون نیاز به روان درمانی دارن متاسفانه... 

اینم خیلی خودخواهه من همه جوره تلاش کردم درست بشه پرینت خطمو گرف همه جوره خاست مچ بگیره اما من کاری ...

سلام

من هیچ وقت به کسی نمیگم جدا شو

اما با توجه به تجربه ای که از خواهرزاده م دارم، میگم الان ک هنوز عقد نکردی جدا شو

اینا که فکرشون خرابه درست نمیشن، دختر خواهرم تو دوران عقدش همین بود دواعش، عروس شد، یه بچه آوردن همچون، یککککک سال قهر بود، دوباره رفت سر خونه زندگی ش، باز دیشب فهمیدم اوضاع همچنان مثل قبل، گفته عروسی خواهرت نمیذارم بری، خونه بابات فقط باید با مامان من بری وووووووو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شکاک و بددل بودم تو روابطم

چیزی نیس که یهویی درمان شه ولی غیر ممکن هم نیس چون من تونستم

یادمه طرف مقابل منم مثل شما خیلی باهام مدارا میکرد و کنار میومد، همش میگف نه اینجوری که فک میکنی نیس عزیزم و سعی میکرد ارومم کنه

ولی یجا انقد گیر بیخود دادم که جوش اورد و گف ببین جدی میگم این اخلاقت اصلا خوب نیس، حرف زد و تهش من واقعا پشیمون شدم از رفتارام

میتونم بگم نقطه عطف عوض شدن من بود

بعدشم با کلی روانشناس رفتن و کتاب خوندن خیلی بهتررر شدم

ایشونم اگه واقعا خوشحالی شما مهم باشه براشون همه تلاششونو میکنن تا عوض شه این اخلاقشون

ژینا گیان تو نامری ناوت ئه بیته ره مز❤️                                    
اینم خیلی خودخواهه من همه جوره تلاش کردم درست بشه پرینت خطمو گرف همه جوره خاست مچ بگیره اما من کاری ...

چه ربطی داره،  آدم‌ها با هم ازدواج  می کنن، ۵ تا بچه میارن، جدا میشن، میرن با یکی دیگه ازدواج می کنن، بعد تو با این دوست بودی، موندی چجوری ازش جدا شی بری با یکی دیگه؟؟؟ 

ببخشید ولی خودت هم بیماری، توی توهمات زندگی می کنی، خودت باید تحت درمان باشی، معلومه حالت خرابه دوست من، میشه بپرسم که روانپزشک چه قرصی بهت دادن و چه تشخیصی برات دادن؟

توی اروپا و آمریکا دختر ها و پسرها از ۱۷ سالگی شروع می کنن به س ک س، حتی زودتر، 

بعد حوالی ۴۰ سالگی ازدواج می کنن، تا اون موقع هم با ۶۰۰ نفر خوابیدن، 

بنظرتون اونهمه خاطره از یادم میره ؟ وقتی جهیزیه گرفتم همش زندگی بااون جلو چشمم بود اما من ک بد نبودم ...

به راحتی اون خاطرات یادت میره

آدم جدید پیدا کن و باهاش خاطره بساز 

اون آدم قبلی دیگه به فکرت نمیاد، 

بی خیااااال  بابا

دارم فکر می کنم یه آدم چقدر می تونه احمق باشه 

تو چی آدم رو دوست داری ؟

آزاراش و یا این که در عین جوانی مجبوری قرص اعصاب بخوری ؟

جونت رو بردارو در برو 

نامزدت شدیدا مریضه 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
الان تریپ احساسات برداشتی و میگی نمی تونم نمی تونم ازش جدا شم، رویاها و آیندمو با این دیدم...  ...

اره روانیه ادم سالم اینطور نیست بهانه ها زیاده واسه جدا شدن دیگه جوابشو نمیدم اصلا

چه ربطی داره،  آدم‌ها با هم ازدواج  می کنن، ۵ تا بچه میارن، جدا میشن، میرن با یکی دیگه ازد ...

خب این منو روانی کرده دیگه پس چی 

بخدا دیونم کرده اما سعی میکنم ب اعصابم مسلط باشم و هی باخودم تکرار کنم این ادم ارزش نداشت 

منم شکاک و بددل بودم تو روابطم چیزی نیس که یهویی درمان شه ولی غیر ممکن هم نیس چون من تونستم یادمه ...

شما خاستیت اما این فکر نکنم ک بخاد انقد عذابم داده ک دیگه حسم داره میپره و فقط دلم واسه روزا و عمر تلف شده خودم میسوزه .. میگه چون من وضعم خوب نیس تو با یکی از رفیقامی ک پولداره من بهش گفتم اگه پول برام مهم بود پس چرا موندم ب پای تو

سلام من هیچ وقت به کسی نمیگم جدا شو اما با توجه به تجربه ای که از خواهرزاده م دارم، میگم الان ک هن ...

پسر عمو خودمم شکاکه زنشو بدبخت کرررده بیشتر زندگی اونم ک میبینم میترسم زنش میگه میخابم میاد دست میکنه تو لباسم میگه تو گوشی داری 

شما خاستیت اما این فکر نکنم ک بخاد انقد عذابم داده ک دیگه حسم داره میپره و فقط دلم واسه روزا و عمر ت ...

ان شالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته عزیزم

از تغییر و شروع مجدد هم نترس

اگه منطقیه و مصلحته انقد قوی باش که بخاطر خودت بتونی از خیلی عادت ها و دلبستگی های مضر دل بکنی

خوشبخت باشی

ژینا گیان تو نامری ناوت ئه بیته ره مز❤️                                    

دیوانه ای استاتر اگه با این فرد بمونی به چی این دلتو خوش  کردی خدا روشکر کن الان فهمیدی عقدم نیستی نامزدی فورا تمومش کن دوروز دیگه تبدیل به یه ادم افسرده و دیوانت نکرده زودتر تمومش کن