2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 104 پست
ولی مطمئن باش اگر دوست داشت اگر براش مهم بودی اگر عاشقت بود اینکارا حتی به ذهنش هم خطور نمی‌کرد چه ب ...

دقیقا

کسی که آدم رو بخواد چطور دلش میاد بزنه یا فحش بده،

این شخص ازت متنفره، یک بیمار روانی کامل

درسته مرسی ک حرفاتون ارامش داره واقعا اینا حقیقته بخدا خیلی اذیتم مردم فکر میکنن من خوشبختم اما باید ...

فدات عزیزم ببین مردم ظاهر زندگی میبینن آدما از زندگی ما چیزایی  میبینن که ما بهشون نشون میدیم ، اصلا یه مدت به ازدواج و رابطه جدید فک نکن تو نیاز به زمان و آرامش داری روحت خستس به خودت فرصت و زمان بده هدف بزار برای خودت کارایی کن که دوست داری و بهت حس خوب بده حتی ساده ترین کارا یه آهنگ یه خوراکی یه فیلم تو هم لیاقت آرامش و یه زندگی خوب داری عزیزم هیچییی از بقیه کم نداری بخاطر خودت زندگی کن حرف مردم هم همیشه هست نمیتونی مورد تایید همه باشی خدا دوستت داشته اینا رو الان دیدی که بتونی چندین سال بقیه زندگیتو خوب پیش ببری از این دید بهش نگاه کن ما آدما خیلی قوی تر از چیزی هستیم که فکر میکنیم اولش سخته ولی بعدش خوب میشه و بعد که برگردی عقب از تصمیمی که گرفتی و تمومش کردی از خودت هزاران بار تشکر می‌کنی باور کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای مبادا گول بخوری ازش دوری کن بخدا آینده تو سیاه می کنه  بهش بگو برو شکاکی و عصبانیت رو در ...

میدونم عزیزم بخدا من همش فکر اینده و زندگی بودم همش فکر عروسیمون همش فکر جهیزیه همش فکر این ک جشن عقدو عروسی چطور باشه واقعا انگار همش خیال پوچ بود من تو سرم ی زندگی کوچیک و ی ارامش رو تصور کردم 

وای مبادا گول بخوری ازش دوری کن بخدا آینده تو سیاه می کنه  بهش بگو برو شکاکی و عصبانیت رو در ...

اصلا دیگه نباید حتی بهش بیا این آدم با کاراش پلای پشت سرشو هم خراب کرده اعتماد از بین برده دل شکسته و حرمتا رو از بین برده 

میدونم عزیزم بخدا من همش فکر اینده و زندگی بودم همش فکر عروسیمون همش فکر جهیزیه همش فکر این ک جشن عق ...

الان بیدار شدی عزیزم تازه آگاه شدی تو ظاهر اون زندگی قشنگ دیدی ولی الان داری باطنشو میبینی از این بابت باید به خودت تبریک بگی 

فدات عزیزم ببین مردم ظاهر زندگی میبینن آدما از زندگی ما چیزایی  میبینن که ما بهشون نشون میدیم ، ...

درسته فداتشم دقیقا میدونم همینه امیدوارم قلبم اینو بپذیره بخدا شبا تا صبح خواب ندارم از دیشب نخابیدم همش سردرد دارم بخابمم همش خواب بدو کابوس حتی چند روز پیش فشارم افتاد بردنم بیمارستان کاش تموم شن این روزا:)

میدونم عزیزم بخدا من همش فکر اینده و زندگی بودم همش فکر عروسیمون همش فکر جهیزیه همش فکر این ک جشن عق ...

عزیزم الان وقت درس خوندن و پیشرفت توئه،  برو درس بخون یا حرفه ای ،هنری یاد بگیر، دستت تو جیب خودت باشه، بعد از ۲۵ سالگی به ازدواج فکر کن، 

این مرد رو رها کن،  به درد نمیخوره

واقعا خیییلی بهش فرصت دادم اما بجای بهتر بدتر شدد ما ی زوجی بودیم وقتی باهم تو خیابون را میرفتیم همه ...

دیگه فرصتاش تموم شده عزیزم تو حتی خیلی بیشتر از چیزی که حقش بود بهش فرصت دادی، هیچچ وقت از این به بعد هیچیچ وقت پا روی خط قرمزا و چارچوبا و اولویتات نزار بخاطر هیچ کس که ارزش نداره 

عزیزم الان وقت درس خوندن و پیشرفت توئه،  برو درس بخون یا حرفه ای ،هنری یاد بگیر، دستت تو جیب خو ...

نبابا اخه ازدواج و مرد چیه حالمو ب هم زده از ازدواج فقط امیدوارم خدا جوابشو بده 

درسته فداتشم دقیقا میدونم همینه امیدوارم قلبم اینو بپذیره بخدا شبا تا صبح خواب ندارم از دیشب نخابیدم ...

ببین عزیزم اشکال نداره قلبت الان نپذیره بعضی چیزا سخته درد داره ولی کار و راه درسته ،الان با عقلت تصمیم بگیر یه مدت دیگه همین قلبت بخاطر تصمیمت از عقلت تشکر می‌کنه یه چیزایی یه وقتایی اجباره مثل الان قلبت باید بپذیره چون کار درسته چون باعث نجات روح و جسمت میشه یه وقتایی قوی موندن دست تو نیست نمیتونی جا بزنی چون چاره ای جز اینکه قوی بمونی و ادامه بدی ندارس و این لحظه ها سخته و می‌تونه درد داشته باشه ولی تو روز میسازه اگاه و با تجربت می‌کنه 

ببخشید ولی همون چند سال با هم بودنتون کارو خراب کرده، پسرا تو این رابطه ها که بعدش جدی میشه اکثرا شک ...

اره اینم هست بره گمشه ینی منو نشناخت تو این مدت ک من چ ادمی ام از بس نفهمه خب من از مادرشم بهتر بودم براش خودشم میدونه اینو