مامانم سری پیش اومده بود خونمون دیدم نیمرو درست کرد بعد برش گردوند وقتی زیرش گرفت خیلی خوب شد
الان یه فیلم خارجی دیدم پسره نیمرو درست کرد مثل مادرم خیلی جالبه من هیچوقت برنمیگردوندم ولی امروز صبح درست کردم همونکارو کردم مثل مادرم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
نیمرو که نمیشه برگردوند..حتما هم زده بعد ریخته سرخ بشه
چرا وقتی بگیره طرف زیرش تابه نچسب باشه برمیگرده
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نیمرو که نمیشه برگردوند..حتما هم زده بعد ریخته سرخ بشه
اتفاقا مامانم بهم زده باشه نمیخوره بدش میاد باید حتما درسته باشه