مامانم سری پیش اومده بود خونمون دیدم نیمرو درست کرد بعد برش گردوند وقتی زیرش گرفت خیلی خوب شد
الان یه فیلم خارجی دیدم پسره نیمرو درست کرد مثل مادرم خیلی جالبه من هیچوقت برنمیگردوندم ولی امروز صبح درست کردم همونکارو کردم مثل مادرم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
نیمرو که نمیشه برگردوند..حتما هم زده بعد ریخته سرخ بشه
چرا وقتی بگیره طرف زیرش تابه نچسب باشه برمیگرده
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نیمرو که نمیشه برگردوند..حتما هم زده بعد ریخته سرخ بشه
اتفاقا مامانم بهم زده باشه نمیخوره بدش میاد باید حتما درسته باشه