2777
2789
عنوان

عودسرطان سینه بعد ازپنح سال؟

5218 بازدید | 36 پست

دوستات کسی بوده بعد از جهارپنح،سال سرطانش عود کنه عدد تومور مارکر مامان من نهایت نرمال بودنشه کسی اینحوری بوده؟؟وشده توی چکاب بعد کم شده باشه عددش...خیلی میترسم

نترس عزیزم من خیلیاااااااا دیدم 20 سال قبل سرطان گفتن الانم حالشون عالیه

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی که من می دونم سرطان سینه بعد از 4 5 احتمال عودش خیلی خیلیییی کمه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

و اینکه مادرتون بعد از شیمی درمانی هورمون تراپی هم داشتن؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من مادرم سرطان سینه گرفت سینه اشو برداشتن ۸سال بعد اون سینه اش وکمی از ریه اش درگیر شد باز عمل کردن شیمی درمانی و....و مجدد ۳سال بعد به ساقه مغز زد که متاسفانه نمیشد دیگه کاری کرد وفوت شدن تغریبا ۱۱سال درگیر بود😞 

انشالله مادر شماعمر با عزت طولانی داشته باشن 

خودمم خوندم .ولی انزیم کبدش بالاست.. عدد کنسرسینشم نزدیک خارج شدن از نرماله..التماس دعا

انشالله چیزی نیست 

نترس جانم 🌸

بله متاسفانه یه مجله پزشکی خوندم که حتی بعد ۱۵ سال هم میتونه عود کنه بعد چهار پنج سال که زیاد دیدم ع ...

باراول چجوری بوده؟ب لنف زده بود؟ کی بوده واقعا شنیدم بعد چهارسال عود کم میشه ..خیلی میترسم

و اینکه مادرتون بعد از شیمی درمانی هورمون تراپی هم داشتن؟ 

فقط‌شیمی‌وپرتو وچون سه گانه منفی یعنی بدترین سرطان بود حتی بعد درمان دارو هم نخوردن..خیلی سخته و من دارم میمیمرم

من مادرم سرطان سینه گرفت سینه اشو برداشتن ۸سال بعد اون سینه اش وکمی از ریه اش درگیر شد باز عمل کردن ...

خدارحمتشون کنه.. یعنی بار اول فقط سینه بود وب لنف زده بود ؟؟ای وای خیلی نگرانم التماس دعا

خدارحمتشون کنه.. یعنی بار اول فقط سینه بود وب لنف زده بود ؟؟ای وای خیلی نگرانم التماس دعا

بله باراول فقط سینه بود 

عزیزم توکل به خدا نگران نباش خدا خیلی بزرگه بهترین برای بنده اش میخواد شما پیگیری پزشکیتون بکنید وبه خودش توکل کنید انشالله که سایه اشون سالیان سال بالای سرتون باشه وخاطرات خوشی درکنارهم بسازین