2777
2789
عنوان

عودسرطان سینه بعد ازپنح سال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من افرادی میشناسم استیج ۳ الان ۱۰ ساله خوبن.. مثل من نباش و با استرس زندگی نکن.. چون منم دقیقا مثل ش ...

ممنون از راهنماییت گلم... دقیقا منم زندگیم با استرسههه. هیچ از زندگیم نفهمیدم 

ممنون از راهنماییت گلم... دقیقا منم زندگیم با استرسههه. هیچ از زندگیم نفهمیدم 

نگران نباش قربونت برم.. کاملا درکت میکنم.ولی خداروشکر کن که سالمه و کنارتون هست.. من مطمئنم دیگه تموم شده رفته و دیگه هیچ وقت برنمیگرده  من همسرم گرید۳ سرطان روده است.. ۳ لنفش درگیر بود که البته همه خارج شده.. جلسات آخر شیمی درمانیشه.. روزای اول مثل دیوونه ها شده بودم گیج و داغون .. الانم همون طورم فقط مدلش فرق داره

نگران نباش قربونت برم.. کاملا درکت میکنم.ولی خداروشکر کن که سالمه و کنارتون هست.. من مطمئنم دیگه تمو ...

سلام واقعا ممنون عزیزم از دلگرمیت.. فقط کسایی ک این دوره رو باچشمشون دیدن میتونن درک کنن. صبر زیاد باید داشته باشی وفقط توکل بخدا.. همه مراحل  رو باید عادی سپری کنی ومطمئن باشین ک خوب میشن.  ما هم روزای اول همینطور بودیم ولی دیگه سپری شد شکرخدا. الانم میگم، چکابا رو با کمی استرس انجام میدیم. درکتون میکنم  امیدوارانه ادامه بدین ومطمئن باشین، خوب میشن. فقط صبورباشین وادامه بدین    

2790
2778
2791
2779
2792