2777
2789
عنوان

عودسرطان سینه بعد ازپنح سال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 36 پست
باراول چجوری بوده؟ب لنف زده بود؟ کی بوده واقعا شنیدم بعد چهارسال عود کم میشه ..خیلی میترسم

عزیزم تو اطرافیان من متاسفانه سرطان سینه خیلی زیاده یکیشون الان پنج شیش سال میگذره خداروشکر عود نکرده دو سه نفر تو همون مرحله اول تهاجمی بوده و به لنف زده بود کنترل شد چهار پنج سال بعد مجدد عود کرد و متاسفانه به سرعت پیشرفت کرد و فوت شدن من یه جا خونده بودم احتمال عود سرطان سینه بعد چند سال وجود داره ولی باز هم اطلاعات تخصصی ندارم روز به روز خداروشکر داره پیشرفت میکنه درمان سرطان پستان تو خیلی ها واقعا دیگه مشکلی پیدا نمیکنن نگران نباش پیگیری ها رو انجام بدین ان شاالله تو چکاپ بعدی همه چی خوب باشه

خدا کنه جواب ازمایششون خوب باشه

انشالله

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله باراول فقط سینه بود  عزیزم توکل به خدا نگران نباش خدا خیلی بزرگه بهترین برای بنده اش میخوا ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم . من ک این چندروز فقط کارم شده دعا وواقعا دیگه توکل کردم به خدا ..انشالله همیشه،سلامت باشید..جسارتا مادرشما بعد درمان تاموکسی میخوردن؟

عزیزم تو اطرافیان من متاسفانه سرطان سینه خیلی زیاده یکیشون الان پنج شیش سال میگذره خداروشکر عود نکرد ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون..یعنی اونایی ک به لنف زده بود مجدد عود کردن؟این هم مهمه ک وارد خون نشده باشه شنیدم .ماهم کسی رو داشتیم الان پانزده ساله خداروشکر خوبه ولی یه بار دیگم بعد درمان اول شیمی شد .

خیلی خیلی ممنون عزیزم . من ک این چندروز فقط کارم شده دعا وواقعا دیگه توکل کردم به خدا ..انشالله همیش ...

نمیدونم عزیزم اسم داروهاشون نمیدونم مادرمن ۱۴سال پیش فوت کردن اسم داروهاشو یادم نیست

اصلا به این چیزا نیست اولا باید وضعیت گیرنده های مثبت منفی چک بشه،سن مهمه،بی تحرکی،تغذیه،استرس و غم و غصه و اینکه به غدد لنفاوی رسیده یا خیر ،،،درمان به چه صورت بوده و چکاب های دوره ای پس اینجا هرکس طبق بیمار خودش نظر میده و شرایط یکی نیست و حتی بیماری‌های زمینه ای ام میتونه تاثیر بزاره رو سیستم ایمنی ،خوب مثلا کسی که دیابت داره،فشار داره،مشکل قلبی ریوی یا کلیه و کبد خوب قطعا فرق میکنه با کسی که هیچکدومو نداره یا یکیشو فقط داره،حالا فرقی نداره کدوم مرحله یا استیج هست درکل امیدوارم هیچ کس بیمار نشه 

خدا کنه جواب ازمایششون خوب باشه

عزمزمه اینم بگم توی به مقاله میخوندم استیج های ۳ چون درمان تهاجمی تری براشون میشه معمولا کمتر براشون عود میکنه استیج های ۱ و به خصوص ۲ چون درمان براشون سبک تر و کم تهاجمی تر میشه گاهی اوقات منجر به عود میشه.. چون حالت بینابین هستن..توکلت بخدا باشه بخدا من استیج ۴ ریه دیدم الان خداروشکر ۴ ساله خوبه تازه براش چند بارم عود کرده بود ولی در نهایت دیگه عود نکرد و الان ۴رساله خوبه.. یه دختری دیدم سرطان خون دشت ۹۸ درصد بدنش رو گرفته بود دکتر گفت ۱ ماه زندست دکترش رو عوض کرد و ۴ سال شیمی درمانی شد الان ۱ سال بهبود پیدا کرده خدا باید بخواد عمر دست خداست.. اگر کسی عمرش به دنیا باشه سرطان هیچ کاری نمیتونه بکنه.. درضمن یه درمان جدید تا ۵ سال دیگه میگن داره میاد کلا سرطان برای همیشه برای همه درمان میشه.. در حد آزمایشگاهی اوکی بود تا چند سال دیگه هم عملی میشه توکلت بخدا باشه.

عزمزمه اینم بگم توی به مقاله میخوندم استیج های ۳ چون درمان تهاجمی تری براشون میشه معمولا کمتر براشون ...

ممنون، ازتوضیحاتت، عزیزم. خداکنه، وقتی دزمانا تموم میشه، دیکه عود نکنه ک، ایت واقعا ناامید کنندست. توکلمون فقط ب خداست