2777
2789

بهم گفت باید نصف هزینه ویزیت رو واریز کنم نصف بعدی رو روزی که رفتم واریز کنم

هیچوقت فکرنمیکردم کارم به روانشناس بکشه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مشکل شما رو دارم تاپیکت رو سیو کردم بعد از اینکه رفتی مشاور بیا بگو خوب بوده یا نه چون منم میخوام برم مشاور ولی حس میکنم تاثیر نداره

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزيزم روانشناس يا روانپزشك رفتن اصلا چيز بدي نيست منم يه تايمي بود وسواس فكري شديد داشتم هم پيش روانشناس رفتم هم روانپزشك و الان دارم بهتر ميشم 

همونجوري كه جسم ادم وقتي بيمار ميشه ادم به پزشك مراجعه ميكنه امكان داره روح ادمم بيمار شه و اگر بهش رسيدگي نشه صد در صد حالت بدتر ميشه 

و از نظر من مريضي روحي شديد خيلي بيشتر و بدتر از مريضي جسمي ميتونه ادمو نابود كنه

منم افسردگی شدید دارم یمدت خودمو حبس کردم تو خونه اوضاعم افتضاح شد مصرف الکل داشتم شدید الان یه هفته کنار گذاشتم دیروز سرم و آمپول زدم لرزش دست و سرمم از بین رفته خدا رو شکر فقط نباید تنها باشی تنهایی آدم و داغون میکنه 

حالا مطمعنی خیلی حالت بده مطمعنی خودت نمیتونی بخودت کمک کنی

اره یکساله که حالم خرابه ولی چون نمیخواستم قبول کنم مشکلم افسردگیه و از قرص میترسیدم دکتر نرفتم😔ولی هر روز بدتراز دیروزم بخاطر هرچیزی احساس گناه بهم دست میده حتی همین روانشناسی که دارم😭و به هرچیزی هم فکرمیکنم حالم خراب میشه روحیه ندارم از هیچی لذت نمیبرم با هیچکس جز همسرم حرف نمیزنم توخونه خودم تنها نمیتونم بمونم شب که میشه دلگیر تر میشم😭

اره یکساله که حالم خرابه ولی چون نمیخواستم قبول کنم مشکلم افسردگیه و از قرص میترسیدم دکتر نرفتم😔ولی ...

عزیزم مطمعنی یه مشکلی یه غمی که رفتع رو اعصابت اون نیست چون خودم بخش مبتلا بودم چون تو محیط کار تبعیض بود و حسادت و فرق گزاشتن منو افسرده کرده بود همینکه از اون محیط بیرون اومدم ۲۴ ساعت نکنید خوب شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز