آرزودارمs مدیر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 عنوان زنگ زدم روانشناس برای مشاوره😔افسردگی بد دردیه | مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 68 پست بهم گفت باید نصف هزینه ویزیت رو واریز کنم نصف بعدی رو روزی که رفتم واریز کنمهیچوقت فکرنمیکردم کارم به روانشناس بکشه😭😭 1400/09/20 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shrreyhan عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1652 اره میدونم امیدوارم درمان شدنی باشم فقط😔 و اینکه مجبور نشم تااخر عمرم قرص اعصاب بخورم درمان ميشي عزيزم من مطمئنم تو قويتر از اين حرفايي✨💜
dinaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 972 عزیزدلم دکترت نگفت چه مدتی باید قرص مصرف کنی؟ عوارضی نداشتن برات قرصها؟ علائم هات چیا بودن؟ سری اول که قرص داد می خوردم لرزش گرفته بودم بعد بهش گفتم قرصامو عوض کرد خداروشکر عوارضی نداشته
آرزودارمs مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 گفتم اندازه دوماه به من قرص داد بعد گفت تموم شد دوباره بيا بعد گفت چون سنت كمه نميخوام زياد دارو بخو ... اها اره درسته گلی فراموش کرده بودم منم دقیقا همینطورم عزیزم صبح ها با تپش قلب از خواب بیدارمیشم شبهام گاهی وقتها با تپش قلب میخوابم
آرزودارمs مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 به من گفت نه ماه تا یک سال علائمم مثلا خیلی پرخاشگری می کردم باهمسرم مدام گریه می کردم دلیلی داشت افسردگیت؟منم خیلی خیلی پرخاشگر شده بودم البته الان یکم کمتر شده منم همیشه به همسرم پرخاشگری میکردم دست خودم نبود اصلا😔
آرزودارمs مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 درمان ميشي عزيزم من مطمئنم تو قويتر از اين حرفايي✨💜 ممنونم گل من😘💋
آرزودارمs مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 سری اول که قرص داد می خوردم لرزش گرفته بودم بعد بهش گفتم قرصامو عوض کرد خداروشکر عوارضی نداشته بهتری با قرص؟
dinaaaaaaaaaaa عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 972 دلیلی داشت افسردگیت؟ منم خیلی خیلی پرخاشگر شده بودم البته الان یکم کمتر شده منم همیشه به همسرم پرخا ... فکر کنم فشارهایی که روم بوده تو گذشته و اینکه دکتر گفت احتمال خم داره ارثی باشه چون مامانم هم فکر کنم داره
آرزودارمs مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 4281 فکر کنم فشارهایی که روم بوده تو گذشته و اینکه دکتر گفت احتمال خم داره ارثی باشه چون مامانم هم فکر کن ... چه بد ولی خوبه که با قرص بهتری خدا کمکمون کنه انشالا عزیزم☹