2777
2789
عنوان

زنگ زدم روانشناس برای مشاوره😔افسردگی بد دردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 68 پست
عزیزدلم دکترت نگفت چه مدتی باید قرص مصرف کنی؟ عوارضی نداشتن برات قرصها؟ علائم هات چیا بودن؟

سری اول که قرص داد می خوردم لرزش گرفته بودم بعد بهش گفتم قرصامو عوض کرد خداروشکر عوارضی نداشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم اندازه دوماه به من قرص داد بعد گفت تموم شد دوباره بيا بعد گفت چون سنت كمه نميخوام زياد دارو بخو ...

اها اره درسته گلی فراموش کرده بودم منم دقیقا همینطورم عزیزم صبح ها با تپش قلب از خواب بیدارمیشم شبهام گاهی وقتها با تپش قلب میخوابم

به من گفت نه ماه تا یک سال  علائمم مثلا خیلی پرخاشگری می کردم باهمسرم مدام گریه می کردم

دلیلی داشت افسردگیت؟

منم خیلی خیلی پرخاشگر شده بودم البته الان یکم کمتر شده منم همیشه به همسرم پرخاشگری میکردم دست خودم نبود اصلا😔

دلیلی داشت افسردگیت؟ منم خیلی خیلی پرخاشگر شده بودم البته الان یکم کمتر شده منم همیشه به همسرم پرخا ...

فکر کنم فشارهایی که روم بوده تو گذشته و اینکه دکتر گفت احتمال خم داره ارثی باشه چون مامانم هم فکر کنم داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز