2777
2789
عنوان

زنگ زدم روانشناس برای مشاوره😔افسردگی بد دردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 68 پست
مشكل شما چيه ؟ 

افسردگی شدید شرایطم هم جوری نیست برم بیرون بگردم و وقت برای خودم بزارم چون دارم برای کنکور میخونم که اونم نه خیلی

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره یکساله که حالم خرابه ولی چون نمیخواستم قبول کنم مشکلم افسردگیه و از قرص میترسیدم دکتر نرفتم😔ولی ...

عزيزم همين كه دكتر نرفتي باعث شده حالت بدتر شه من تجربه دارم و بهت ميگم 

دور از جونت  يه كسي كه ي مريضي خيلي بد جسمي ميگيره ديدي ميگن اگر زود نره پيش پزشك امكان داره به قيمت از دست دادن جونش تموم شه ؟ مريضيه روحيم همينه منم مشكلايي داشتم دير مراجعه كردم و طول كشيد ك خوب شم اگر زودتر ميرفتم قطعا درمانم كمتر طول ميكشيد

عزيزم روانشناس يا روانپزشك رفتن اصلا چيز بدي نيست منم يه تايمي بود وسواس فكري شديد داشتم هم پيش روان ...

شما قرص مصرف میکنی عزیزم؟

واقعا بیماری روحی خیلی بده خیلیییی من خیلی حساس شدم یعنی اصلا نمیتونم اخبار منفی گوش بدم حرفای منفی بشنوم حالم خراب میشه

افسردگی شدید شرایطم هم جوری نیست برم بیرون بگردم و وقت برای خودم بزارم چون دارم برای کنکور میخونم که ...

از من ميشنوي برو روانپزشك و نزار همينجوري روزات بگذره همونطوري كه مريضي جسمي و نبايد دست كم گرفت مريضي روحيم نبايد دست كم گرفت گاهي كار ادم به جايي ميرسه از حالت خودش خارج ميشه و نميدونه چيكارا ميكنه 

من تجربه دارم كه دارم راهنماييت ميكنم 

افسردگی؟ علائم هات چیا هستن؟بی دلیل؟

بله . منم از هیچ کدوم از چیزایی که قبلا لذت میبردم لذت نمیبرم . دلیلشم اینه چهار ساله تنهای تنها خودمو حبس کردم برا کنکور که افسردگی گرفتم و درس هم درست و حسابی نمیتونم بخونم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزیزم مطمعنی یه مشکلی یه غمی که رفتع رو اعصابت اون نیست چون خودم بخش مبتلا بودم چون تو محیط کار تبعی ...

نه گلی من مشکلی نداشتم یهو حالم خراب شد تپش قلب بهم دست داد حالت تهوع افکاربد داشتم میمردم

عزيزم همين كه دكتر نرفتي باعث شده حالت بدتر شه من تجربه دارم و بهت ميگم  دور از جونت  يه ...

اره گلم دقیقا همین که روزهای اول دکتر نرفتم باعث شد حالم خراب تر بشه روزهای اولی که اینطور شده بودم به دکتر فکرمیکردم امید داشتم که خوب میشم الان به دکتر هم امیدی ندارم

از من ميشنوي برو روانپزشك و نزار همينجوري روزات بگذره همونطوري كه مريضي جسمي و نبايد دست كم گرفت مري ...

بله درسته ولی قرص های افسردگی شنیدم خیلی عوارض داره یکیش چاقی که من خودم یکم وزنم بالا میره بدتر افسرده میشم بدون قرص تاثیری داره دکتر رفتن؟

شما قرص مصرف میکنی عزیزم؟ واقعا بیماری روحی خیلی بده خیلیییی من خیلی حساس شدم یعنی اصلا نمیتونم اخب ...

اره عزيزم 

من اول به روانشناس مراجعه كردم كه اون يك سري تمرين بهم داد و در معرض دعوا قرار گرفتن و ديدن اخبار و و حتي رفتن به مراسم ختم رو برام ممنوع كرد 

اروم تر شده بودم ولي كامل درمان نشدم و واقعا حالي كه داشتم بجز اطرافيانم خودمم خسته كرده بود 

بعدش رفتم پيش روانپزشك و بهم قرص اسنترا دادن ( بدون نسخه پزشك اين قرصو استفاده نكنيد چون اگر به ادم نسازه عوارض شديدي داره و تا حد تشنج شديدم ادمو ميبره ) 

الان كه اين قرص رو ميخورم خداروشكر بهترم ولي خب چيزي كه اين قرص داشت اين بود كه من با دوز كم شروع كردم يعني هفته اول يك چهارم هفته دوم نصفه از هفته سوم كامل ( كه اگر عوارضي داشت سريع تو هفته اول نشون بده ) 

و نكته ديگه شما اگر رفتي پيش روانپزشك بهت قرص داد سه هفته تا چهار هفته طول ميكشه قرصا اثر كنه من وقتي مصرف قرصم رو شروع كردم حالم بدتر شد تا سه هفته بعد سه هفته كم كم خوب شدم 

( ببخشيد زياد حرف زدم😅 اگر بازم سوالي بود در خدمتم)

از من ميشنوي برو روانپزشك و نزار همينجوري روزات بگذره همونطوري كه مريضي جسمي و نبايد دست كم گرفت مري ...

اره عزیزم متوجه حرفات میشم ولی گفتم که دلم نمیخواد تااخر عمرم اسیر قرص باشم از این میترسم که دکتر نمیرم😭

اره گلم دقیقا همین که روزهای اول دکتر نرفتم باعث شد حالم خراب تر بشه روزهای اولی که اینطور شده بودم ...

حتما برو دكتر عزيزم منم حالم خيلي بد بود خيلي خيلي بد ولي خداروشكر رفتم درمان كردم و الان بهترم و البته هنوز تحت درمانم و دارو ميخورم

بله درسته ولی قرص های افسردگی شنیدم خیلی عوارض داره یکیش چاقی که من خودم یکم وزنم بالا میره بدتر افس ...

نميدونم ادم با ادم فرق ميكنه براي من بدون قرص تاثيري نداشت چون براي من افسردگي نبود وسواس فكري شديد بود ( راجب بيماري ها يعني هر چيز كوچيكي كه ميشد سريع ميترسيدم كه واي سرطان دارم ) و حملات پانيك براي همين من بايد قرص مصرف ميكردم و جلسه اوليم كه رفتم پيش روانشناس به من گفتن كنار مشاوره هات دارو درمانيم بايد شروع كني