2777
2789
عنوان

زنگ زدم روانشناس برای مشاوره😔افسردگی بد دردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 68 پست
اره عزیزم متوجه حرفات میشم ولی گفتم که دلم نمیخواد تااخر عمرم اسیر قرص باشم از این میترسم که دکتر نم ...

عزيزم قرص خوردن تا اخر عمر نيست يه مدتيه 

بعد شما الان يه مدت قرص بخوريو بعدش خوب شي خوبه ؟

يا تا اخر عمرت همينجوري با افسردگي زندگي كني

منم میرم ولی قرصامو یک خط درمیون میخورم اصلا حوصله ندارم. تاثیرش ازبین میره؟ کسی می دونه روانشناس بالینی و مشاور و روان درمانگر و روانپزشک و اینا چه فرقی باهم دارن؟من میرم ولی فقط بهم قرص میده و دیرینه دیر بهم وقت میده دوست دارم هر هفته برم

حوض نقاشی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنونم از توضیحاتت گلم دکترت نگفت که تا چه مدتی باید قرص مصرف کنی؟

به من اندازه دوماه دارو و قرص داد كه الان خداروشكر خيلي بهترم و داروهامم داره تموم ميشه ( البته كه دكتر به من گفت چون سنت كمه يه داروهايي بهت دادم كه تو زمان كم درمان بشي و زياد قرص نخوري )

نميدونم ادم با ادم فرق ميكنه براي من بدون قرص تاثيري نداشت چون براي من افسردگي نبود وسواس فكري شديد ...

من شنیدم قرص فلوکستین خیلی قرص خوبیه و تقریبا عوارضش کمتر از بقیه هست و وابستگی هم نداره(البته اگر زیر نظر پزشک باشه)شنیدم سرخود خوردنش وابستگی داره و کلی عوارض دیگه

منم میرم ولی قرصامو یک خط درمیون میخورم اصلا حوصله ندارم. تاثیرش ازبین میره؟ کسی می دونه روانشناس با ...

مثل اینکه داروهات رو باید سروقت و درست بخوری و سرخود نباید قطع کنی وگرنه عوارض دارن و وابستگی دکتر باید بهت بگه چیکارکنی

من شنیدم قرص فلوکستین خیلی قرص خوبیه و تقریبا عوارضش کمتر از بقیه هست و وابستگی هم نداره(البته اگر ز ...

كلا هر دارويي كه به اعصاب و روان مربوط ميشه رو نبايد سرخود تجويز كرد ممكنه عوارض بشدت وحشتناكي داشته باشه

مثل اینکه داروهات رو باید سروقت و درست بخوری و سرخود نباید قطع کنی وگرنه عوارض دارن و وابستگی دکتر ب ...

به دکترم گفتم گفتش نه مشکلی ندارن چون ماه اول مرتب خوردم الان دوباره بعضی موقع ها جا میندازم متاسفانه ازقرصش هم بدم میاد. الان اگه باز یواش یواش منظم کنم تاثیر قبل رو نداره؟

حوض نقاشی
به دکترم گفتم گفتش نه مشکلی ندارن چون ماه اول مرتب خوردم الان دوباره بعضی موقع ها جا میندازم متاسفان ...

اگه با مشورت با دکترت پیش بری بنظرمن هیچ اتفاق بدی نمیوفته عزیزدلم چون اکثر کسایی که اینجا هستن و میگن از دارو نتیجه بد گرفتن و معتادش شدن زیر نظر پزشک نیستن و سرخود کم و زیاد میکنن یا قطع میکنن

افسردگیت دلیلی داشت؟ الان قرص میخوری حالت چطوره؟

براي من از افسردگي شروع نشد 

من دچار حملات پانيك ميشدم و بعدش دچار وسواس فكري شديد شدم در مورد بيماري ها ( يعني هرچيز كوچيكي ميديدم سريع ربطش ميدادم به سرطان طوري كه ديگه زندگي نميتونستم بكنم ) 

اولش فكر كردم خودم ميتونم حال خودمو خوب كنم دكتر نرفتم بعدش ديدم بجز وسواس فكريه افسردگيم امد سراغم طوري كه تا حياط نميرفتم فقد دلم ميخواست بخوابم همون دوران رفتم دكتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز