بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
بادرنجبویه؟ اتفاقا یه خانوم دیگه هم تو یکی از تاپیکهام گفته بود این رو نمیدونم تو بودی یانه و ...
بله عزیزم.خودم بودم احتمالا..خخخخ.
عالی عالی عالی عالی..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
خداکنه تاثیرخوبی روم بزاره حوصله هیچ چیز رو ندارم فقط دلم میخواد بخوابم ازبس حالم خرابه حوصله مهمونی و جشن و ازاین چیزها رو هم ندارم مهمون میبینم حالت تهوع بهم دست میده😢خیلی خیلی حالم بده
اهان اتفاقا دنبالت میگشتم گلم خداکنه تاثیرخوبی روم بزاره حوصله هیچ چیز رو ندارم فقط دلم میخواد بخوا ...
بخورید همین دمنوشو مطمئن باشید که خوب میشید عزیزم...