2777
2789

بعضی ها میگن دکتر فقط حالم رو بدتر میکنه بعضی ها میگن قرص خوب نیست بعضی ها میگن خوبه

دارم دیونه میشم😢😢یکساله حالم خرابه دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم چیکارکنم😢لطفا اگه راهی میدونین کمکم کنین

کتاب انگیزشی بخون عزیزم 

با روانشناس و مشاور صحبت کن

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعضیا زیاد چرت میگن،  عزیزم ی قرصی بهت معرفی میکنم خوبه عوارضیم نداره میخای بدونی؟

چه قرصی ؟‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کتاب فور و کتاب معجزه ی شکرگذاری

کتاب فور ؟ در مورد چیه ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برو تو تاپیکام نوشتم باید چیکار کنی گلم.

منم دعا کن..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

برو تو تاپیکام نوشتم باید چیکار کنی گلم. منم دعا کن..

بادرنجبویه؟ اتفاقا یه خانوم دیگه هم تو یکی از تاپیکهام گفته بود این رو نمیدونم تو بودی یانه 

ولی مطمئنی تاثیر داره؟ خودت یا کسی رو دیدی که نتیجه گرفته باشه ازش؟؟؟من حالم خیلی خرابه و همچنین فکرمیکنم بدون دلیل افسرده شدم عزیزم

بادرنجبویه؟ اتفاقا یه خانوم دیگه هم تو یکی از تاپیکهام گفته بود این رو نمیدونم تو بودی یانه  و ...

بله عزیزم.خودم بودم احتمالا..خخخخ.

عالی عالی عالی عالی..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بله عزیزم.خودم بودم احتمالا..خخخخ. عالی عالی عالی عالی..

اهان اتفاقا دنبالت میگشتم گلم

خداکنه تاثیرخوبی روم بزاره حوصله هیچ چیز رو ندارم فقط دلم میخواد بخوابم ازبس حالم خرابه حوصله مهمونی و جشن و ازاین چیزها رو هم ندارم مهمون میبینم حالت تهوع بهم دست میده😢خیلی خیلی حالم بده

اهان اتفاقا دنبالت میگشتم گلم خداکنه تاثیرخوبی روم بزاره حوصله هیچ چیز رو ندارم فقط دلم میخواد بخوا ...

بخورید همین دمنوشو مطمئن باشید که خوب میشید عزیزم...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز