2777
2789
عنوان

توروخدا یه راهی برای درمان افسردگی بگین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
عزیزم مهم نیست که تو چه تایمی از روز یا شب باشه؟ روزی یک لیوان کافیه؟

قبل خواب عالیع گلم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزدلم شرمنده واقعا یه سوال دیگه هم داشتم توخودت تجربه استفاده ازاین دمنوش رو داری یا کسی تجربه داش ...

عزیزم من و همسرم در زمینه ی طب سنتی مطالعه میکنیم چند ساله..بله هم خودمون استفاده میکنیم مرتب و هماینا صدها نفر شفا پیدا کردن از افسردگی گلم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم من و همسرم در زمینه ی طب سنتی مطالعه میکنیم چند ساله..بله هم خودمون استفاده میکنیم مرتب و همای ...

من بخاطر افسردگی چون خیلی خیلی حساس شدم بخاطر همین میخوام همه چیز رو درباره اش بدونم اخه اگه این سوالهارو نپرسم و درباره اش ندونم بعد فکرمیکنم قراره بهم آسیبی بزنه شرمنده شماهم اطلاعاتت خوبه گفتم هرسوالی دارم ازت بپرسم عزیزدلم😢

یه خانومی گفت که طبعش خیلی گرمه هرجا میره بخره میگن خیلی طبعش گرمه و ممکنه اذیت بشه منم که حساس شدم فکرم رو درگیر کرد گفتم مشکلی پیش نیاد یه وقت😢

عزیزم من و همسرم در زمینه ی طب سنتی مطالعه میکنیم چند ساله..بله هم خودمون استفاده میکنیم مرتب و همای ...

امیدوارم این گیاه بهم بتونه کمک کنه حالم خیلی خرابه بخدا دلم میخواد بمیرم😭

من بخاطر افسردگی چون خیلی خیلی حساس شدم بخاطر همین میخوام همه چیز رو درباره اش بدونم اخه اگه این سوا ...

شما بخور عزیزم اگه بد بود بیا فحشم بده..

امیدوارم این گیاه بهم بتونه کمک کنه حالم خیلی خرابه بخدا دلم میخواد بمیرم😭

خدا نکنه عزیزم...

انشاءالله..

من جسارت نمیکنم عزیزدلم چون خیلی مطمئن میگی فردا حتما میخرم و امتحان میکنم تو چه مدت میتونم تاثیراتش ...

قربونت عزیزم.

ببین همون بار اول می فهمی که چقدر حالت خوب شد.

ولی چهل روز بخور حتما...

قربونت عزیزم. ببین همون بار اول می فهمی که چقدر حالت خوب شد. ولی چهل روز بخور حتما...

ممنونم از کمکت عزیزم اگه نتیجه بگیرم دعات میکنم😢❤

عزیزدلم میشه برای اینکه داشته باشمت درخواست دوستی میدم قبول کنی اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟ اگه مشکلی نیست

ممنونم از کمکت عزیزم اگه نتیجه بگیرم دعات میکنم😢❤ عزیزدلم میشه برای اینکه داشته باشمت درخواست دوست ...

فدات .

بله عزیزم با کمال میل.

در خدمتم..